07.10.2009, Miroslav Fuks

Urban: „Povinnost nám velí zvítězit“

Urban: „Povinnost nám velí zvítězit“Po remízovém domácím zápase s Opavou a především po prohře na půdě posledních Vítkovic se tlak na první tým FC Vysočina zvyšuje. V pátek proti Spartě B musí svěřenci trenéra Luboše Urbana zvítězit. Jak těžký tento úkol bude? Dokáží jihlavští hráči vůbec hrát s podobným tlakem?

 
Pod výsledkovým tlakem jsme od prvního mistrovského utkání. Na ten už hráči musí být zvyklí. Nyní nám, zvláště na domácí půdě a proti 14. celku tabulky, povinnost velí zvítězit.

Jaké jsou vaše poznatky o hře sparťanské juniorky?

Jde o tým složený z mladých, pohyblivých a kombinačně schopných hráčů, který je v menší míře doplňován z „áčka“. Často zde hraje bek Kuncl, útočník Jirouš a nebo gólman Švenger. Navíc na soupisku juniorky náleží zkušený hrot Libor Došek. Je však otázkou, kolik hráčů za „béčko“ kouč Chovanec pošle, protože jeho tým ve čtvrtek čeká domácí pohár a v případě postupu už v úterý další kola Ondrášovka Cupu.

Disponujete širokým kádrem, tudíž asi lze po porážce ve Vítkovicích očekávat změny v sestavě...

S výkonem v Ostravě jsem spokojen nebyl, tudíž ke změnám v sestavě dojde. Ty však činím i s ohledem na hru soupeře či na fakt, zda nastupujeme doma nebo venku.

Jaký je zdravotní stav týmu?

Otazník visí nad startem brankáře Vašek Wintera. Měl absolutní klid a je v péči lékařů. Snad se dá do pořádku.


 
Související
Média
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu