07.05.2004, Redakce

Česká devatenáctka se dvakrát utkala s Finy

Česká reprezentace do devatenácti let se dvakrát přátelsky utkala se stejně starými Finy. V obou utkání se v základní sestavě představil kapitán dorostu FC Vysočina Jan Štohanzl.

 
5.5. Česko 19 - Finsko 19 2:1 (1:0)

Branky: 24. Malchárek, 68. Papadopulos - 89. Ääritalo.

Česko: Černý - Lisický (62. Broschinský), Chleboun, Neuwirth, Pudil - Varadi, Kobylík, Štohanzl, Quasten (88. Racko) - Malchárek (70. Schulmeister), Papadopulos (84. Holenda).

Finové vstoupili do utkání velmi dobře, překvapili kvalitní kopací technikou, vynikali i rychlostně. V žádném případě nepřijeli jen s defenzivním stylem hry. Český tým se uklidnil až ve 24. minutě, kdy se po přiťuknutí Papadopulose prosadil Malchárek. Po změně stran už na hřišti Češi dominovali. Předváděli pohledný ofenzivní fotbal a vytvářeli si spoustu příležitostí, ale gólově se prosadili jen jednou, když Papadopulos hlavou zužitkoval Kobylíkův centr. V předposlední minutě chyboval gólman Černý, špatně odkopl míč a Ääritalo výsledek zkorigoval.

6.5. Česko 19 - Finsko 19 1:1 (1:0)

Branky: 44. Papadopulos - 75. Parikka

Česko: Krbeček - Chleboun, Švrček (46. Lisický), Racko, Cigánek - Varadi (25. Schulmeister), Štohanzl (63. Kolář), Kobylík (46. Broschinský), Quasten (67. Malchárek) - Papadopulos, Holenda (80. Pudil)

V prvním poločase český tým ovládl dění na hřišti a vytvořil si několik slibných možností. Do vedení se dostal ale až těsně před pauzou, když Kobylíkův centr z trestného kopu hlavou zužitkoval Papadopulos. Ve druhé půli se na hřiště dostali všichni náhradníci a na souhře českého týmu se to projevilo. Finům se v 75. minutě zásluhou Parikky podařilo vyrovnat na konečných 1:1. "Ve druhém poločase už jsem jen testoval některé varianty, protože o sestavě pro kvalifikaci v Itálii už mám, pokud se nikdo nezraní, jasno," uvedl Chromý.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu