22.02.2010, Miroslav Fuks

Fotbalová tráva už se zelená!

Fotbalová tráva už se zelená!Ačkoli to při pohledu z okna příliš nevypadá, tak fotbalové jaro se neúprosně blíží! Již v pátek 5. března FC Vysočina nastoupí na domácí půdě proti exligové Tescomě Zlín. Obavy z toho, že by se utkání z klimatických důvodů nehrálo, pravděpodobně nejsou na místě. Díky velkému úsilí technického úseku FC Vysočina se trávník stadiónu v Jiráskově ulici takřka jarně zelená!

 

„Z hrací plochy jsme odfrézovali skoro 50 cm sněhové pokrývky a poté jsme ještě ručně odházeli zbytky sněhu a sníh kolem střídaček a reklamních ploch. Pod sněhem jsme našli trávu ve velmi dobrém stavu. Pokud nenastanou intenzivní deště, tak by uskutečnění atraktivního ligového utkání nemělo nic bránit. Kvalitě hrací plochy a lepšímu vstřebávání vlhkosti do půdy by pomohlo, kdyby ustoupily noční mrazy,“ uvedl technický manažer FC Vysočina Jindřich Březina, který zároveň velmi ocenil nasazení a přístup svých pracovníků i brigádníků.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu