20.03.2010, Miroslav Fuks

Juniorka veze cenný bod z Břeclavi

Juniorka veze cenný bod z BřeclaviPři souběhu s utkáním druholigového „áčka“, nastoupilo třetiligové „béčko“ v juniorském složení a dokázalo na vybojovat velmi cenný bod na půdě Břeclavi. Zápas skončil zaslouženou remízou 2:2 (1:1), přičemž v první části otevřel skóre překvapivou střelou z poloviny hřiště Michal Lovětínský a v 90. minutě srovnal na konečný stav tradičně hlavou Petr Filip.

 
BřeclavBřeclav
17.kolo, sobota 20.3.2010, 15:00
2:2
(1:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 25. Simandl, 51. Bielčík - 25. Lovětínský, 90. Filip
ŽK: Filip, Demeter
Rozhodčí: Duda - Krasula, Páral
Diváci: 0
Břeclav: Václavík - Navrátil, Doležál, Valent, Schwarz, Demjanovič, Dvořík, Malár, Bielčík, Simandl, Michal.
FC Vysočina B: Matiášek – Benda (73. Poláček), Z.Kučera, Filip, Naniaš – Šandera (61. Pikl), Leligdon, Lovětínský, Kopic, R.Demeter – Peška.
 

Komentář

„Chvíli nám trvalo, než jsme se srovnali s přírodní trávou, na které jsme v letošním roce zatím byli pouze jednou. Přesto jsme se dokázali v 25. minutě ujmout vedení. Gólman vyběhl a vykopl míč přímo k Lovětínskému a ten přesně trefil z poloviny prázdnou bránu. Bohužel, domácí tým díky Simandlovi vzápětí vyrovnal a ve druhé části se dokonce ujal vedení. To v 51. minutě přihrál Malár Bielčíkovi- Za stavu 2:1 jsme vrhli všechny síly do útoku, změnili rozestavení na 3 – 4 – 3 a domácí tým jsme dostali pod tlakem. Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali v 90. minutě. Po standardce se míč dostal k Lovětínskému, který nacentroval před branku a zde přesně hlavičkoval Filip. Remízy jsme dosáhli díky obrovské vůli a bojovnosti. Určitě jsem spokojen, neboť jsme v mladém složení prokázali kvalitu a získali důležitý plusový bod. Se startem do jara zatím mohu být spokojen,“ řekl po utkání trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu