03.07.2010, Jiří Pech ml.

Staň se dvanáctým hráčem!

Staň se dvanáctým hráčem!Každý vlastník permanentky je pro FC Vysočina vítanou posilou, která týmu dodává důležitou sílu. Je pro nás čest, že právě ty uvažuješ, že budeš hájit naše barvy! I díky tobě můžou být výkony celého týmu bojovnější a zápasy úspěšnější, neboť i ty rozhoduješ o atmosféře celého utkání! Vedení FC Vysočina se proto rozhodlo výrazně zvýhodnit členy Fanklubu nejen při koupi permanentky.

 

Každý člen Fanklubu FC Vysočina se nyní díky spolupráci s klubem dostává do velmi zajímavé pozice. Cena celosezónní permanentky pro něj bude představovat pouhých 600 Kč (běžná cena bude činit 750 Kč). Navíc jako dárek zdarma obdrží novu šálu s heslem ročníku „Společně to zvládneme!“ (hodnota ve Fanshopu 250 Kč) a k tomu propisku FC Vysočina.

Další novinkou pro novou sezónu bude dvojí ceník suvenýrů ve Fanshopu, který přinese zajímavé slevy pro členy Fanklubu. Dále se připravují speciální akce pořádané FC Vysočina společně s Fanklubem. Jedním z nich bude před startem podzimu neformální setkání členů Fanklubu s hráči a vedením klubu.
Členství ve Fanklubu přinese i snížení nemalých nákladů spojených s výjezdy do vzdálených míst, jako je Třinec, Sokolov, Karviná, Most, Hlučín a letošní nováček Varnsdorf. Vytvořen byl nový systém podpory členů Fanklubu, který umožní stabilní snížení ceny všech výjezdů.

Jak se stát členem Fanklubu?

Stávající člen: k prodloužení členství je nutné zaplatit příspěvek na novou fotbalovou sezónu ve výši 200 Kč.

Nový člen: Stačí vyplnit přihlášku (fotografie není vyžadována) a zaplatit roční příspěvek, který činí pro nadcházející ročník 2010/11 pouze 200 Kč. Takto můžete učinit dotazem na e-mail: fanklub.vysocina@seznam.cz, přičemž poté vám přihláška do Fanklubu přijde elektronicky ve formátu Word. Nebo přihlášku budete moci vyplnit přímo v místě prodeje permanentek v sídle klubu. Po zaplacení příspěvku získáte okamžitou možnost koupit svojí permanentku jen za 600 Kč a získat dárky v podobě nové šály a propisky. Na základě registrace a platby budete od daného okamžiku vedeni jako členové Fanklubu a na prvním domácím utkání ve Fanshopu obdržíte registrační kartičku člena. Ta vás bude opravňovat využívat všech výše popsaných či připravovaných výhod.

  • Využijte lákavé nabídky hájit barvy FC Vysočina a být jednou z letních posil týmu!
  • Za členský příspěvek ve výši 200 Kč získáte řadu výhod a navíc prakticky stejnou částku ušetříte při nákupu permanentky!
  • Buďte prostřednictvím Fanklubu blíže k dění v klubu svého srdce a využijte možnosti se na něm podílet!

Bez Tebe to budeme mít těžší, víc než se zdá... Ale s Tebou to SPOLEČNĚ ZVLÁDNEME!

Promo fotka FC Vysočina pro kampaň "Společně to zvládneme", která se bude vázat předevěším k prodeji permanentek. Pochází z fotoateliéru reklamní agentury 20-20 Vision Graphics. Jejím autorem je Michal Novotný.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu