28.07.2010, Miroslav Fuks

Juniorka v létě prošla velkými změnami

Juniorka v létě prošla velkými změnamiJiž v sobotu 7. srpna zahájí boje v MSFL juniorka FC Vysočina a to těžkým domácím duelem proti Vítkovicím. Její kádr v létě prošel velkou obměnou a omlazením. Velké zkušenosti zde reprezentuje pouze dvaatřicetiletý Michal Lovětínský, který je zároveň prodlouženou rukou trenéra na hřišti. Tým v létě doplnili končící starší dorostenci Pavel Príborský, Jaroslav Málek a David Vacek. Odchodů bylo mnohem více.

 

Na hostování do druholigové Čáslavi odešel záložník Jan Kopic a do Polné zamířil hostovat stoper Zdeněk Kučera. Tým opustilo hned několik starších hráčů. Gólman Petr Tulis bude hostovat v týmu nováčka ČFL TJ Kunice, krajnímu obránci Pavlu Bendovi skončilo hostování z Horní Cerekve, útočník Vladimír Peška bude nadále působit v Rakousku a univerzální defenzivní hráč Michal Naniáš si hledá hostování v některém z regionálních divizních celků.

Doplňme, kam vedou minimálně podzimní kroky dalších kmenových hráčů FC Vysočina. Stoper Michal Kadlec bude společně s útočníkem Václavem Pohankou hostovat v divizním Žďáru nad Sázavou, záložník Martin Dupal bude pokračovat na hostování v Rakousku a tamtéž najde uplatnění i ofenzivní hráč Luděk Procházka. Michal Drábek, který jaro strávil ve Vítkovicích, míří na hostování do třetiligové Líšně a duo Patrik Fišer a Michal Niederle opět prodloužilo hostování v divizním Pelhřimově. V hostování v Opavě pokračuje útočník David Korčián.

Tým kouče Josefa Vrzáčka a asistenta Josefa Morkuse do podzimu vstoupí s tímto patnáctičlenným kádrem.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu