28.07.2010, Josef Vanko

Dorost "B" vyučil Slovan Bratislava

Dorost ”B” vyučil Slovan BratislavaDorostenecká „béčka“ FC Vysočina dnes sehrála prestižní přípravné duely proti nejslavnějšímu slovenskému klubu Slovanu Bratislava. Zatímco mladší na svého soupeře nestačili a prohráli 0:4 (0:2), tak starší dorost U-18 ve stejném poměru zvítězil. Pod velmi dobrý výkon celého mužstva se třemi brankami zapsal Daniel Kavka a jednou skóroval Jan Urbánek.

 

U 18: FC Vysočina Jihlava – ŠK Slovan Bratislava  4:0 (2:0)

„Vzhledem k tomu, že právě absolvujeme náročné soustředění, jsme sehráli velmi dobré utkání. Utkání jsme odehráli v patřičném nasazení, soustředěně a hráči dodržovali taktické pokyny. Kluci si zaslouží pochvalu za bojovnost a přístup,“ řekl k zápasu trenér Petr Kuchta.

Branky: Kavka 3, Urbánek
Sestava: Kopeček - Kyzlink, Míka, Mlčoch, Tvrdý - Havel (45. Bialek), Masopust, Hráček, Urbánek (60. Švec) - Kavka (79. Jahoda), Krutý (65. Brancuzský).

U 16: FC Vysočina Jihlava – ŠK Slovan Bratislava  0:4 (0:2)

„Slovan vstoupil do utkání lépe a v 15. minutě zaslouženě vedl. Hosté byli rychlejší, důraznější a nebezpeční v koncovce. Inkasovaná branka nás nakopla, hru jsme vyrovnali, ale chyběla lepší finální fáze v útoku. Naše útočné snažení končilo na hranici pokutového území a v 25. minutě nás z brejku soupeř opět potrestal. Stejný obraz hry byl k vidění i ve druhém poločase. Utkání jsme nezvládli. Soupeř nás předčil ve všech činnostech a zcela zaslouženě vyhrál. K lepšímu výsledku nesmíme dělat školácké chyby jak taktické, tak i individuální, které nás sráží. Nyní jsme ale ve fázi hledání optimální sestavy na jednotlivých postech. Mužstvo se teprve sehrává a tvoří a nějakou dobu bude trvat, než si vše sedne. Soutěž začínáme za 11 dní, ale věřím, že z chyb se poučíme a do sezóny vstoupíme úspěšně. Dnešní soupeř zahrál vskutku výborně, oceňuji jeho kvality a gratuluji k vítězství,“ uvedl kouč David Oulehla.

Sestava: Zimola (41. Břinek) - Zíma (41. Klusák), Kriegsmann, Rejthar, Mareš - Borkovec, Hron, Prokop, Poul - Vopršal, P.Demeter (25. Partl, 60. Vařejka).

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu