10.08.2010, Miroslav Fuks

Fanouškům se chceme omluvit třemi body, věří Karlík

Fanouškům se chceme omluvit třemi body, věří KarlíkDefenzivní záložník Karol Karlík a útočník Stanislav Tecl jsou dva z šesti pamětníků, kteří na hřišti odehráli poslední vzájemný zápas mezi fotbalisty Znojma a Jihlavy. Znojemští na podzim loňského roku na domácí půdě zvítězili 2:0 v rámci utkání 2. kola Ondrášovka Cupu. Jak oba fotbalisté na tento duel vzpomínají?

 

„Nastoupil jsem až v průběhu druhé půle, v níž jsme si vytvořili tlak a snažili jsme se o vyrovnání. To nám bohužel nebylo přáno. Hráli jsme v desíti a domácí si cennou výhru i s přispěním štěstí pohlídali. Nyní před sebou máme úplně jiný zápas, v němž jednoduše musíme zvítězit. Velmi dobře si uvědomujeme, že proti nám nastoupí kvalitní soupeř, proti kterému se nám příliš nedaří a kterému zároveň máme, co vracet,“ zdůraznil Stanislav Tecl.

„Na zápas ve Znojmě se těžko zapomíná. Do zápasu jsme vstoupili špatně, brzy jsme inkasovali a už v 15. minutě byl vyloučen Petr Tlustý. Nejen z tohoto duelu, ale i z předchozích přátelských zápasů, dobře víme, že Znojmo disponuje kvalitním, technickým a rychlým týmem, který z postu stopera diriguje kapitán Yonov. Bez ohledu na jméno soupeře však v domácím prostředí potřebujeme zvítězit. Tři body, jako formu omluvy, dlužíme našim nejvěrnějším fanouškům, kteří nás povzbuzovali v posledním utkání na Dukle Praha,“ řekl za celou kabinu Karol Karlík.

A jak tento slovenský defenzivní univerzál zpětně hodnotí duel na Julisce? „Vše rozhodly hloupé góly, které jsme inkasovali. Naproti tomu my jsme to minimum šancí, které jsme si vypracovali, nedokázali proměnit. Určitě jsme podali lepší výkon, než proti Varnsdorfu, ale byli jsme málo důrazní, drzí a agresivní v pokutovém území soupeře. Hráli jsme jen po vápno.“

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu