13.08.2010, Miroslav Fuks

Urban: „Zasloužené vítězství, ale skóre mne neuspokojuje“

Urban: „Zasloužené vítězství, ale skóre mne neuspokojuje“Fotbalisté FC Vysočina zvládli nelehký domácí duel proti 1.SC Znojmo. Zcela po zásluze dokráčeli k vítězství, což po utkání uznal i hostující kouč Bohumil Smrček: „Jihlavě musím sportovně poblahopřát k vítězství. Zvítězila zaslouženě, když nás přehrávala hlavně v I. půli, a to zejména ve středu hřiště a v důrazu. Do druhé půle jsme udělali změny v sestavě, hráli jsme riskantněji a vypracovali jsme si pěkné akce. Bohužel se nám však nepodařilo vstřelit kontaktní gól.“

 

„Určitě to bylo zasloužené vítězství, ale výsledné skóre mne nijak neuspokojuje. Měli jsme, zejména v první půli, řadu jiných gólových šancí a nadějných brejků, které jsme finální přihrávkou špatně vyřešili. To mi vadí, protože třetí gól by soupeře dorazil. Hrál se fotbal nahoru – dolů, který se lidem musel líbit. Ve druhé části jsme soupeře chtěli nechat více hrát a chodit do brejků. Více jsme se soustředili na obrannou fázi a lze říci, že jsme soupeře prakticky nepustili do šance. Myslím si, že jsme zápas měli pod kontrolou. Těší mne dva góly ze hry, že jsme se po porážce na Dukle dostali mezi šestibodové celky a že jsme doma opět neinkasovali. V danou chvíli nejsem nespokojen. Po třech kolech máme na kontě 6 bodů a jedeme do Sezimova Ústí, kde se musíme porvat o body,“ zhodnotil zápas kouč Luboš Urban.

Kompletní pozápasové ohlasy včetně názorů Petera Krutého a Arnolda Šimonka a též vítězného pokřiku z jihlavské kabiny přináší JEŽOUR TV.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu