15.08.2010, Miroslav Fuks

Juniorka veze tři body ze Zlína!

Juniorka veze tři body ze Zlína!Juniorka FC Vysočina si na svoji premiéru v MSFL musela týden počkat, ovšem čekání si vynahradila cenným tříbodovým ziskem! Dosáhla na něj na půdě „béčka“ Tescomy Zlín, který zdolala po brankách Davida Vacka a Michala Lovětínského 1:2 (0:1). Nepočítáme-li zkušeného střelce rozhodující branky, tak věkový průměr jihlavského celku činil pouhých 19,5 roku.

 
Zlín BZlín B
2.kolo, neděle 15.8.2010, 10:30
1:2
(0:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 76. J.Dobeš - 14. Vacek, 46. Lovětínský
ŽK: Borák, Dostál, Jugas – R.Demeter
Rozhodčí: Kresula – Duda, Kotík
Diváci: 300
Zlín B: Dostál – Hájek, Jugas, Linek, Malcharek – Dobeš J., Čelůstka M. (56. Bublák), Motal, Kocián – Bačík (56.Rokos), Borák (71. Šumbera).
FC Vysočina B: J.Procházka - Bambula, Ptáček, Filip, Príborský - Lovětínský, Vacek (70. Dobrovolný) – Šandera (66. Málek), Leligdon, R.Demeter – Poláček (76. Pikl).
 

Komentář

Hrálo se na hlavním zlínském stadiónu Letná a hostující celek do zápasu vstoupil aktivně. Už ve 14. minutě se Vysočina ujala vedení, když po zdařilé jihlavské kombinaci přišel nedůrazný zlínský odkop, který potrestal přesnou střelou z hranice velkého vápna k pravé tyči Vacek. Domácí se snažili o odpověď, ovšem jejich maximem bylo v první půli břevno po stříleném centru z levé strany a následné teči Boráka. Ve druhé části zchladil snahu Zlína už ve 46. minutě Lovětínský, který zvýšil na 0:2. To Poláček vystihl špatnou rozehrávku domácích, na hranici velkého vápna našel volného Lovětínského, který krásně přelobovat vyběhnutého gólmana. V 65. minutě mohl další špatný odkop domácích z pokutového území využít Šandera, ale z pár metrů jen přestřelil bránu. Podobně si na druhé straně vedl v 74. minutě Motal, který tváří tvář gólmanovi zamířil nad. Lépe se brzy na to vedlo Dobešovi, který centr z pravé strany usměrnil do brány a snížil na 1:2. Závěrečný tlak Zlína se však příliš nekonal. Juniorka Vysočiny se bez větších potíží ubránila a dokonce z brejků mohl své vedení i zvýšit.

„Zlín byl v první části lepší, ale my byli nebezpečnější. Vytvořili jsme si větší množství šancí, v nichž neuspěli Demeter, Príborský či Leligdon. Ve druhé části jsme si cennou výhru zaslouženě pohlídali. Zlín měl jen minimum příležitostí. Pro naše mladíky je tento tříbodový zisk velkým povzbuzením do další práce,“ řekl po utkání spokojený kouč Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu