21.08.2010, Miroslav Fuks

Hřiště v Antonínově Dole už slouží malým fotbalistům!

Hřiště v Antonínově Dole už slouží malým fotbalistům!Tradiční přestřižením pásky a přátelským zápasem přípravek Jihlavy a Humpolce ročníku 2002 dnes bylo otevřeno nové travnaté hřiště v Antonínově Dole u Jihlavy! Na místě původního travnatého hřiště je nyní zejména žákovským týmům FC Vysočina k dispozici perfektní travnatá plocha s automatickým zavlažováním. Slavnostního aktu se zúčastnil jihlavský primátor Jaroslav Vymazal, vedoucí odboru školství, kultury a tělovýchovy Tomáš Koukal, ředitel a místopředseda představenstva Zdeněk Tulis, členka představenstva Jarmila Vaculíková a jednatel TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl Jaroslav Nevrkla.

 

Hřiště v Antonínově Dole představuje důležitou investici vedení FC Vysočina do tréninkového zázemí svých mládežnických týmů. Jihlavský klub do těchto prací vložil takřka půl milionu korun. Pozadu nezůstal ani místní oddíl TJ Sklo Bohemia, který v rámci projektu uhradil 100 tisíc korun a dalších zhruba 200 tisíc korun vložil formou brigádnických hodin a doplňujících prací.

Nové hřiště se dočkalo nových velkých i malých branek, vznikly nové střídačky, proveden byl nátěr fasády budovy kabin a ty se dočkaly i nové vnitřní výmalby. V areálu navíc vznikla menší travnatá plocha pro přípravu brankářů či rychlostní tréninky.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu