18.09.2010, Miroslav Fuks

Konkurenci mezi brankáři rozšířil zkušený Martin Svoboda

Konkurenci mezi brankáři rozšířil zkušený Martin SvobodaPři přetrvávajícím zdravotních problémech mladého gólmana Martina Matiáška zvyšuje FC Vysočina konkurenci mezi třemi tyčemi. Na hostování do konce letošního roku přichází zkušený pětatřicetiletý gólman Martin Svoboda (nar. 2.1.1975). Ten naposledy působil v Dukle Praha a má na svém kontě 54 prvoligových startů za Hradec Králové či Most.

 

Stodevadesátšest centimetrů vysoký brankář s fotbalem začínal ve Slavii Praha. Poté prošel hostováními v Admiře a Písku, aby na tři roky zakotvil po boku trenér Luboše Urbana v třetiligových Neratovicích. V ročníku 1998/99 se podílel na neratovickém postupu do II. ligy a v létě 1999 přestoupil do prvoligového Hradce Králové. Zde strávil tři ročníky a po krátkém hostování v Xaverově zamířil v létě 2004 Mostu. Zde v ročníku 2004/05 výrazně napomohl historickému postupu do Gambrinus ligy. V té o ročník později odchytal všech 30 zápasů. V dalším ročníku se jeho pozice v konkurenci Vaniaka zhoršila. Hostoval v druholigových Blšanech a první ligu výrazněji okusil zase až v sezóně 2007/08. Po mosteckém sestupu zamířil do Dukly Praha, kde ve dvou ročnících odchytal 40 druholigových duelů. V létě 2010 se připravoval na Žižkově, ovšem nakonec odešel na Vysočinu.

  • hráčský profil - ZDE
 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu