18.09.2010, Miroslav Fuks

Holky se dočkaly i výhry doma

Holky se dočkaly i výhry domaJihlavské fotbalistky jsou zatím venku 100%, ovšem doma se dočkaly výhry až dnes, ve 2. kole MSLŽ. Zaslouženě, ale po nepříliš přesvědčivém výkonu, zdolaly "béčko" Zbrojovky Brno 4:1 (3:0), když branky střílely Denisa Šerá, Lenka Tichánková, Krystýna Pavelcová a ve druhé části Petra Žampová.

 
FC VysočinaFC Vysočina
4.kolo, sobota 18.9.2010, 11:00
4:1
(3:0)
Brno BBrno B
 
Branky: 18. Šerá, 25. Tichánková, 39. K.Pavelcová, 77. P.Žampová - 47. Junáková
Diváci: 50
FC Vysočina: Havrdová - Z.Žampová (61.Záškodová), M.Žampová, K.Pavelcová, Wasserbauerová - Čechová, P.Žampová, Tichánková, B.Pavelcová (87.Ryšavá) - Šerá (84.Nováková), Štefaniková (68.Lačná)
Brno B: Rusňáková - Vodičková (78.Kokrhánková), Hálová, Junáková, Skálová, Kubicová (55.Musilová), Soušková, Novotná (55.Langová), Tanenbergerová, Válková, Remešová.
 

Komentář

V prvním poločase se hrál neatraktivní fotbal, kdy ale domácí Jihlava dokázala potrestat chyby Brna a sama měla při šancích hostujícího celku štěstí. Z hranice velkého vápna se levačkou trefila Denisa Šerá - 1:0, po chybě brněnské obrany se opět z  velkého vápna prosadila Lenka Tichánková - 2:0. Před koncem prvního poločasu se po chybě domácí brankářky trefila z trestého kopu Krystýna Pavelcová - 3:0. Hned po poločasové pauze Brno snížilo, Junáková dokázala potrestat zaváhání domácí obrany 3:1. Poté se hrál fotbal plný nepřesností. V 77. minutě díky svému důrazu zvýšila Petra Žampová na 4:1 pro Jihlavu a stanovila tím konečný výsledek utkání. "Dnes jsme spokojeni s body, bohužel né s předvedenou hrou. Holky samy cítily, že to nebylo to pravé," uvedl asistent Jaroslav Frühbauer.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu