03.10.2010, Miroslav Fuks

Juniorka veze cenný bod z Uničova

Juniorka veze cenný bod z UničovaJuniorka FC Vysočina se na půdě Uničova představila se sestavou s věkovým průměrem 19,5 roku. Proti zkušeného soupeři podala zejména ve druhé části velice dobrý výkon a zaslouženě si odvezla cenný bod za remízu 1:1 (1:0). Domácí se ve 27. minutě ujali vedení, na které však v 60. minutě odpověděl trefou z přímého kopu záložník Jan Kosak.

 
UničovUničov
10.kolo, neděle 3.10.2010, 10:15
1:1
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 27. Vejvoda - 50. Kosak
ŽK: 49. Fiala, 61. Vejvoda - 75. Tecl
ČK: ...
Rozhodčí: Žádník - Antoníček, Pochylý
Diváci: 350
Uničov: Uvízl - Juřátek, Sostřonek, Vejvoda, Fiala (78. Novosad) - Kyselý, Toman, Krč, Řežný (75. Brada) - Hrubý, Řehák.
FC Vysočina B: J.Procházka - Príborský, Ptáček, Filip, Demeter – Šandera (87. Poláček), T.Kučera, Leligdon, Kosak (78. Dobrovolný) - Tecl, Vacek (64. Málek).
 

Komentář

V první 100% šanci se ocitl v 16. minutě domácí Řehák, kterého však vychytal gólman Procházka. Ve 27. minutě se už Uničov radoval, neboť na rohový kop Krče si naběhl Vejvoda a mladý jihlavský celek prohrával. Dobrý výkon hostí ve 2. půli byl po zásluze odměněn v 60. minutě, kdy Jan Kosak navázal na svoji týden starou trefu z přímého kopu a ze stejné situace skóroval i v Uničově. Vyrovnání juniorku FC Vysočin a nakoplo a byla to spíše ona, kdo sahal po vítězné trefě. Nakonec však duel skončil zaslouženým smírem.

„Na Uničov jsme se celý týden poctivě připravovali. Věděli jsme, že domácí hrozí ze standardních situací, což hlavně v první části potvrdili úvodní brankou. Zatímco 1. poločas se více podařil domácímu týmu, tak nám patřila 2. půle. To jsme Uničově přehrávali fotbalovostí a pohybem. Náš velice tým dokázal zcela zaslouženě vyrovnat,“ uvedl po utkání trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu