16.10.2010, Miroslav Fuks

Dorost veze z Mostu důležitou výhru!

Dorost veze z Mostu důležitou výhru!Extraligový starší dorost přetrhl šňůru neúspěchů v pravou chvíli. Po 4 nepříjemných porážkách zvítězil na půdě posledního Mostu 2:3 (0:2), když branky stříleli Martin Štancl, Jindřich Kučera a Jiří Fadrný. Duel přinesl i dva vyloučené, na jihlavské straně jím byl Jan Kliment. Našim mladíkům nyní patří 12. příčka tabulky se ziskem 13ti bodů a sedmibodovým náskokem na sestupové pozice.

 
MostMost
11.kolo, sobota 16.10.2010, 13:00
2:3
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 17. Štancl, 27. J.Kučera, 73. Fadrný. ČK: 60. - 80. Kliment.
Diváci: 0
FC Vysočina: Kopeček – Göth, Turek, Beránek, Kryštůfek – Přibyl (83. Zeman), Hráček, Fadrný, Kliment - Štancl, J.Kučera (89. Cipruš).
 

Komentář

Hosté do důležitého duelu vstoupili velmi dobře. V 17. minutě po pěkné akci a přihrávce J.Kučery skóroval přesně k tyči Štancl. O 10 minut později si oba útočníci spolupráci vyměnili. Štancl se uvolnil u lajny, přihrál před branku a J.Kučera balón dorazil do sítě. Poločasové vedení Jihlava udržela, ovšem už v 53. minutě přišlo nepříjemné snížení stavu na 1:2. Duel přidal na obrátkách, nervozitě a hektice. Navíc v 60. minutě byl vyloučen domácí hráč, čehož v 73. minutě využil Fadrný ke zvýšení vedení FC Vysočina. Trefil se hlavou po standardní situaci přesně do šibenice. Most však nerezignoval a v 75. minutě donutil Kryštůfka ke vstřelení vlastní branky. Duel ještě více zdramatizovala 80. minuta, kdy byl za oplácení vyloučen jihlavský levý záložník Kliment. „Skóre se naštěstí už nezměnilo a zápas jsme dotáhli do vítězného konce. Klukům si poděkovat za odmakání celého psychicky hodně náročného utkání. Zaslouží pochvalu,“ řekl po utkání kouč Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu