17.10.2010, Miroslav Fuks

Juniorka nestačila na Zábřeh

Juniorka nestačila na ZábřehJuniorka neprodloužila svoji sérii tří zápasu bez prohry a podlehla na hřišti Sulka Zábřeh 3:0 (2:0). Zkušený soupeř byl nad síly jihlavských mladíků, kterým udělil tvrdou lekci z produktivity a potvrdil svoji příslušnost do horní čtvrtiny tabulky MSFL. Branky stříleli Pulkert, Koubek a J. Barcal.

 
ZábřehZábřeh
12.kolo, neděle 17.10.2010, 15:00
3:0
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 15. Pulkert, 42. Koubek, 53. J. Barcal
ŽK: 25. Hrdlovič - 21. Filip, 30. Demeter
Rozhodčí: Priesol - Duda, Krasula
Diváci: 120
Zábřeh: Bednár - Šalamoun, Suchánek, Hrdlovič, Krejčíř - J. Barcal (55. Kulíšek), D. Barcal, Brežný, Michalčák (55. Vodák) - Koubek (87. Kučera), Pulkert.
FC Vysočina B: J.Procházka - Príborský, Ptáček, Filip, Dobrovolný (57. Málek) - Demeter, Lovětínský, Leligdon (77. Vacek), Kosak - Zelinka (61. T.Kučera), Tecl.
 

Komentář

V první části hráli domácí se silnou podporou větru a hrozili hlavně ze standardních situací. V 8. minutě si po volném přímém kopu Hrdloviče naskočil Suchánek a posunul míč do pravého horního rohu branky. Brankář Procházka však bravurním zákrokem míč vytáhl. O 7 minut později však už kapituloval. Po dlouhém Krejčířově autu přizvedl míč u přední tyče Suchánek tak, že brankář pouze míč tečoval na volného Pulkerta na malém vápně a ten pohodlně skóroval. Hosté odpověděli ve 34. minutě, kdy se po pravé straně uvolnil Tecl, vnikl do vápna a zpětnou přihrávkou našel Demetera, který velmi nebezpečně vystřelil. Bednár vytáhl jeden ze svých vynikajících zákroků a na dvakrát míč zkrotil ve svých rukavicích. Hned z následujícího protiútoku mohli domácí zvýšit, ale tutovku zahodil z pár metrů Pulkert. Na druhé straně byl penaltově faulován Zelinka, ovšem píšťalka sudího zůstala němá. Ve 42. minutě se tak domácí dočkali druhé branky, když Michalčák našel dlouhou přihrávkou J.Barcala, jenž hlavou nahrál na velké vápno Koubkovi a ten tvrdou střelou po zemi k pravé tyči skóroval.

Hosté začali druhý poločas aktivněji a hrálo se prakticky na jednu branku. Domácí obrana však jihlavské mladíky do šancí nepouštěla. Naopak v 53. minutě po ojedinělém útoku šel tváří v tvář Procházkovi J.Barcal a zkušeně zakončil podél vyběhnutého brankáře. V 67. minutě spálil tutovku T.Kučera, který se po ideální uličce dostal před Bednára, ale zcela otevřenou pravou stranu branky minul. V 79. minutě mohl ještě zvýšit vedení Hrdlovič po přihrávce Koubka, ale vyběhnutý Procházka jeho šanci zmařil.

„Troufám si říci, že jsme se v zápase lépe pohybovali a lépe kombinovali. Domácí však byli velice nebezpeční ze standardních situací a udělili nám tvrdou lekci z produktivity. Pro naše mladé hráče byl tento duel velkou školou,“ zhodnotil utkání trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu