08.11.2010, Miroslav Fuks

Co tým FC Vysočina čeká do konce roku?

Když sudí Matějek v Karviné naposledy foukl do píšťalky, tak vzal hráčům FC Vysočina poslední naději na vyrovnání nepříznivého stavu a zároveň jihlavské fotbalisty odeslal na dvoutýdenní regenerační volno v domácí péči. Ke svým povinnostem se znovu vrátí v úterý 23. listopadu a toto tréninkové mezidobí potrvá tři týdny. Co bude jeho náplní?

 

Na úvod mužstvo v úterý 23. listopadu od 11.30 hodin čeká hokejové klání na Horáckém zimním stadiónu. Středu 24. listopadu od 16.00 týmu zpestří netradiční zápasy v malé kopané proti žáčkům FC Vysočina a Fanklubu. Ve čtvrtek 25. listopadu FC Vysočina sehraje přátelský duel na půdě divizního HFK Třebíč (začátek v 18.00 hodin), ovšem ještě předtím vybraní hráči a kouč Vrzáček absolvují besedu se žáky sportovních tříd na ZŠ Evžena Rošického.

Druhý týden přípravy bude méně pestrý. Krom běžných tréninků si hráči v úterý 30. listopadu zopakují hokejový zápas a ve čtvrtek 2. prosince členové kádru sehrají modelový zápas. Tečku za fotbalovým rokem 2010 by hráči měli učinit ve čtvrtek 9. prosince. Mnohem náročnější zimní příprava odstartuje v úterý 4. ledna 2011.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu