12.12.2010, MF DNES - Vysočina - Jan Salichov

Hráčům jsem popřál především dobrou chuť, směje se jihlavský kouč Vrzáček

Hráčům jsem popřál především dobrou chuť, směje se jihlavský kouč VrzáčekNový trenér jihlavských fotbalistů Josef Vrzáček počítá s tím, že bude celé dny pod tlakem. Jediným možným cílem jeho týmu je totiž postup. Středeční klubová večeře, která byla pro jihlavské fotbalisty oficiální tečkou za podzimní sezonou, měla pro Josefa Vrzáčka ještě slavnostnější nádech. Vedením FC Vysočina byl totiž definitivně potvrzen v roli hlavního kouče druholigového A-týmu.

 

"Člověka samozřejmě vždy potěší, pokud se profesně posouvá výš. Ale že bych z toho byl nervózní a nemohl spát, to určitě ne," hlásil s jednodenním zpožděním šestačtyřicetiletý kouč.

Ten po řadě zkušeností v pozici asistenta a třízápasovém intermezzu coby dočasný kouč poprvé v kariéře povede seniorský jihlavský A-tým jako první trenér.
Vedení FC Vysočina informaci o vašem jmenování oficiálně zveřejnilo až na středeční slavnostní večeři klubu. Kdy jste se o tom dozvěděl vy?

Až během ní. (úsměv)

Jaká byla vaše první reakce?
Víte, já počítal se všemi alternativami. Že u A-týmu zůstanu, případně třeba i v jiné pozici, nebo se přesunu zpět k juniorce. Takže jsem to přijal úplně normálně. Samozřejmě i s tou odpovědností, která k tomu patří. A jsem si moc dobře vědom, jak hrozně těžké to bude.

A jak na to reagovali hráči?
To nevím, to byste se musel zeptat jich. (úsměv) Ale řekl bych, že úplně normálně. Ona totiž každá taková nejistota, byť nebyla dlouhá, není pro nikoho moc dobrá. Hráči vždy chtějí mít víceméně jasno.

  • kompletní rozhovor naleznete ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu