28.12.2010, vFotbal.cz - Martin Hruzík

Krutý: Co chci dokázat? V roce 2011 slavit s Jihlavou postup do ligy

Krutý: Co chci dokázat? V roce 2011 slavit s Jihlavou postup do ligyOfenzivně laděný záložník, který je nebezpečný hlavně skvělými standardkami, aktuálně hraje za Jihlavu, se kterou si přeje postoupit do ligy. Šestadvacetiletý rodák ze Slovenska strávil takřka celou mužskou kariéru v Čechách, kde se poprvé představil v dresu Žižkova. Pak ale stihl nasbírat starty v evropských pohárech při krátkém působení v dresu Slovanu Bratislava.

 

V Česku ještě nějakou dobu strávil v druholigových Pardubicích a v roce 2006 posílil konkurenční HFK. Z Olomouce loni zamířil Vysočinu, se kterou se snaží o postup do GL. Peter Krutý nám v exkluzivním rozhovoru prozradil zajímavé informace nejen o své minulosti.

Jihlava je jen bod od postupové pozice, jste s podzimem spokojen? Na který zápas vzpomínáte nejvíce?
Všichni určitě čekali více bodů, ale myslím si, že jednobodová ztráta na postup není taková, ayb se to nedalo na jaře překonat. Nejvíce vzpomínám na výhru ve Zlíně a domácí vítězství s Kladnem.

Přeci jen ale zápasy venku žádná sláva, čím to podle Vás je?
Těžko říct.  V zápasech venku jsme na začátku vždy udělali individuální chyby, které skončily gólem.  Pak jsme to už nezvládli otočit.

  • kompletní rozhovor naleznete na internetovém portálu vFotbal.cz, který je marketingovým partnerem FC Vysočina Jihlava

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu