03.01.2011, Miroslav Fuks

Vysočina do přípravy vstoupí i s Murisem Mešanovićem

Vysočina do přípravy vstoupí i s Murisem MešanovićemFotbalistům FC Vysočina zbývají už pouze hodiny do startu velmi náročné, nepříliš oblíbené, ale velmi potřebné zimní přípravy. V úterý 4. ledna trenér Josef Vrzáček v kabině přivítá 26 fotbalistů, kteří budou usilovat o místo v jihlavské sestavě pro druholigové jaro. Nejen fanoušky jistě potěší skutečnost, že do přípravy vstoupí i staronová tvář v podobě dvacetiletého bosenského útočníka Murise Mešanoviće.

 

Mešanović do ligového zápasu naposledy zasáhl 7. května loňského roku v domácím duelu FC Vysočina proti Sokolovu. V těžkém utkání se radoval z nádherné branky (ZDE), výborného výkonu a výhry 2:0, ovšem pozápasová bolest v pravém koleni vyústila v nepříjemné zranění - přetržený křížový vaz. Ten si vynutil plastickou korekci a dlouhou rekonvalescenci. Nyní už je bosenský střelec fit, pln odhodlání zase trápit obránce a rozšířit svoji dosavadní sbírku 13 branek v dresu FC Vysočina. Forma jeho dalšího jihlavského působení bude dotažena v průběhu ledna.

Mešanoviće v Jihlavě též čeká nová úloha, neboť se stane průvodcem dvěma svým mladým krajanům. S týmem se totiž začnou připravovat dva bosenští mladíci ročníku 1991 a 1992. Jeden je využitelný jako stoper a druhý je především levý záložník.

Dobré zprávy ještě nekončí. Sportovní vedení FC Vysočina se domluvilo s Viktorií Plzeň na prodloužení hostování stopera Jana Halamy. Ten v Jihlavě setrvá minimálně do 30. června 2011. Na podzim zasáhl do 10 druholigových zápasů a v jeho závěru patřil do základní sestavy.

Další lednové posílení kádru rozhodně nelze vyloučit. Doplňme, že tým poprvé nastoupí do přípravného utkání v sobotu 8. ledna, kdy se v Brně v rámci Tipsport cupu postaví Znojmu. Je pravděpodobné, že se v sestavě objeví i navrátilci z hostování Jan Kopic a Tomáš Cihlář a též mladíci přeřazení z juniorky – František Ptáček a Tomáš Kučera.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu