12.01.2011, vFotbal.cz - Lukáš Procházka

Velmi rád jsem se vrátil, prohlašuje jihlavský Mešanović

Velmi rád jsem se vrátil, prohlašuje jihlavský MešanovićPo dlouhé rekonvalescenci, která trvala bezmála sedm měsíců, se bosenský forward vrací zpět na místo činu. S Jihlavou bude bojovat o postup. Muris Mešanović, tak tohle jméno bylo v Jihlavě hodně skloňované nejen mezi fanoušky. Když před rokem poprvé nakoukl do jihlavského celku nikdo o něm téměř nic nevěděl.

 

Po dlouhé rekonvalescenci, která trvala bezmála sedm měsíců, se bosenský forward vrací zpět na místo činu. S Jihlavou bude bojovat o postup. Muris Mešanovič, tak tohle jméno bylo v Jihlavě hodně skloňované nejen mezi fanoušky. Když před rokem poprvé nakoukl do jihlavského celku nikdo o něm téměř nic nevěděl.

Netrvalo to ale dlouho a mladý útočník o sobě dal pořádně vědět. Během sedmnácti duelů na Vysočině dokázal soupeřům nasázet třináct branek a stal se výraznou osobností a postrachem všech druholigových obran.

Hráč Jablonce, který v Jihlavě působil formou hostování, zde zažiil i o poznání horší okamžik. Konkrétně 7. května v domácím zápase Jihlavy proti Sokolovu. Přesto, že opět dokázal vsítit branku, neodcházel šťastný. Mešanovič si přetrhl křížový vaz v pravém koleni a byl mimo hru.

Nyní je ale bosenský mládežnický reprezentant zpět a plný odhodlání. Jihlava o něj velmi stála a nakonec se jí to podařilo. Dvacetiletý talent se minimálně do konce sezóny přestěhuje zpět do Jihlavy. V době jeho minulého působení mu mnozí předpovídali podobný osud jako Edinu Džekovi, který před nedávnem podepsal lukrativní smouvu v Manchesteru City. Naplní Mešanovič očekávání a přiblíží se svému vzoru?

Portál vFotbal.cz Vám se staronovou jihlavskou posilou přináší exkluzivní rozhovor.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu