02.02.2011, Miroslav Fuks

I holky se perou se zimní přípravou

I holky se perou se zimní přípravouŽenský tým FC Vysočina sice zahájil zimní přípravu jako poslední z týmů našeho klubu (12. ledna), ovšem to rozhodně neznamená, že by holky něco ošidily. Druhá nejvyšší soutěž žen startuje o prvním dubnovém víkendu, tudíž mají před sebou ještě dostatek času k důkladnému nabití baterek a vyladění sportovní formy. Jak dosavadní přípravu hodnotí trenér Josef Žampa?

 

Z dosavadního přístupu hráček i náplně tréninků mám dobrý pocit. Scházíme se čtyřikrát týdně, přičemž třikrát jde o tréninkovou jednotku na umělé trávě nebo v terénu a jednou o halu. Zde se věnujeme pohybovým cvičení od švihadel, přes aerobik po kick-box.

Připravujete se kompletní?
To je ta stinná stránka. Bohužel, z dvacetičlenného kádru se průměrně schází 13 hráček. Trápí nás totiž marodka. Nejhůře je na tom Krystýna Pavelcová, která v Praze podstoupila arteroskopii na koleni. Přejeme jí brzké uzdravení.

Došlo v týmu k nějakým změnám?
Jsou jen minimální – z juniorky zkoušíme šestnáctiletou Marii Dolskou. Navíc uvažujeme o hostování dvou hráček z Brna.

Máte už za sebou nějaký přípravný zápas?
Zatím ne. První prověrka nás čeká 13. února, kdy nastoupíme k prvnímu utkání zimního turnaje v Brně. Zde se postupně střetneme s prvoligovým Slováckem a domácím celkem, dále v turnaji startují naše soupeřky z MSLŽ – juniorka Brna a Horní Heršpice.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu