16.02.2011, Miroslav Fuks

Filip Dort návrat oslavil dvěma trefami

Filip Dort návrat oslavil dvěma trefamiZdá se to neuvěřitelné, ale kapitán Filip Dort se dnes v sestavě FC Vysočina objevil po třech a půl měsících. Návrat do fotbalových zápasů se mu však povedl – do sítě Brna skóroval hned dvakrát. “Jsem samozřejmě rád, že jsem se trefil, ale rozhodně bych to nepřeceňoval. Proti juniorce Brna jsme byli jednoznačně lepší, jarní zápasy II. ligy budou mnohem náročnější. Hlavně jsem rád, že jsem zápas odehrál bez zdravotních problémů.“

 

Co vlastně tvoji absenci způsobilo?
Naposledy jsem byl v sestavě doma proti Vlašimi. V posledním kole v Karviné mne na hřiště nepustilo zranění a poté už přišlo na řadu tréninkové mezidobí, vánoční dovolená a zimní příprava. Odběhal jsem první 3 týdny, ale do zápasů jsem raději nenastupoval. Stále mne totiž trápil přitahovač svalu, v němž byla malá ruptura. Vše nakonec vyřešil klid. Chodil jsem jen do posilovny. Nyní už jsem v pořádku a mohu se zapojit i do přípravných zápasů. Kondiční část zimní přípravy mám odběhanou, ale cítím na sobě, že jsem tréninkovým výpadkem něco ztratil. V nadcházejících 2 týdnech ještě potřebuji trochu dotrénovat. Věřím, že to bude do začátku jara dobré.

Nemrzelo tě, že jste neodjeli na soustředění do Blšan, kde jste měli trénovat na přírodní trávě?
Při současném mrazivém počasí je asi lepší, že jsme zůstali doma. Promrzlá tráva s hrudkami je pro fotbalistu více riziková, než umělka, na kterou jsme během zimní přípravy zvyklí.

Jak vnímáš nárůst konkurence v kádru FC Vysočina?
Určitě je dobře, že nyní disponujeme silnějším a vyrovnanějším kádrem, než dříve. Konkurenci zvedli noví hráči, navrátilci z hostování i mladíci. Škoda, že se dnes zranil Tomáš Kučera. Každopádně je nyní na 11 míst v sestavě potřebná tlačenice. Náročné jaro rozhodně nemůžeme odehrát s jedenácti hráči.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu