26.03.2011, Miroslav Fuks

Duel o 3. místo pro Pardubice

Duel o 3. místo pro PardubiceStarší dorostenci FC Vysočina dnes nezvládli domácí duel proti FK Pardubice. Přímý souboj o 3. místo extraligy vyzněl v poměru 1:2 (0:2) ve prospěch překvapení soutěže z východu Čech. Domácímu celku výrazně nevyšla první půle, zlepšení v té druhé stačilo pouze na korekci stavu z kopačky Aloise Zemana.

 
FC VysočinaFC Vysočina
19.kolo, sobota 26.3.2011, 11:00
1:2
(0:2)
PardubicePardubice
 
Gól Vysočiny: Zeman
Diváci: 100
FC Vysočina: Malinkovič – Cipruš, Turek, Beránek, Brabec – Přibyl (46. Zeman), Šuta, Vodáček, Kliment – J.Kučera, Štancl.
 

Komentář

„Naše předzápasové plány trochu narušilo onemocnění Tvrdého, které nás donutilo k přeskupení sestavy. První půle nám vůbec nevyšla. Hosté nás přehrávali, byli dříve u míče a lépe kombinovali. Po našich dvou ztrátách ve středu hřiště vstřelili 2 branky. Do druhé půle nastoupil Zeman, s nímž přišlo naše zlepšení. Dostali jsme se do kombinace a byli jsme lepším celkem. Zlepšený výkon bohužel stačil jen na snížení nepříznivého stavu, o které se postaral právě Zeman. Škoda, že vyrovnání nepřinesla velká šance Klimenta. Konečný výsledek je pro nás zklamáním, ovšem za výkon ve 2. části si kluci zaslouží pochvalu,“ řekl po zápase kouč Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu