28.03.2011, Radek Nápravník

Přípravka A veze zlato z Hradce Králové

Přípravka A veze zlato z Hradce KrálovéStarší přípravka „A“ FC Vysočina zakončila halovou zimní přípravu velmi úspěšnou tečkou na turnaji v Hradci Králové. Na něm dokázali zvítězit a do Jihlavy přivezli pohár z tohoto tradičně velmi dobře obsazeného halového turnaje. V celém klání čtyřikrát zvítězili a jednou remizovali.

 

Naše přípravka zde postupně zdolala celky Slovanu Havlíčkův Brod, Tatranu Hostinného a FC Olympie Hradec Králové. Z utkání s AFK Chrudim, které se herně příliš nevydařilo, vydolovali kluci pouze remízový bod. Do rozhodujícího zápasu s FC Hradec Králové kluci nevstoupili příliš úspěšně a vlastními chybami již prohrávali 0:2. Po naší vstřelené brance, která znamenala snížení stavu, nastal obrat v utkání a kluci se začali stále více prosazovat, kontrolovat hru a vyústěním byly další tři branky v síti soupeře. Výsledkem bylo první místo a velkým pohár za vítězství!

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu