10.04.2011, Miroslav Fuks

Juniorka vybojovala cenný bod proti 1.HFK Olomouc

Juniorka vybojovala cenný bod proti 1.HFK OlomoucExdruholigový celek a jeden z favoritů MSFL si z Jihlavy výhru neodvezl. Celek 1.HFK Olomouc v Jihlavě po dvou dlouhých autových vhazování vedl už 0:2, ovšem junioři FC Vysočina dokázali skóre srovnat na konečných a velmi cenných 2:2 (0:1). K jihlavskému vyrovnání nejprve zavelel v 69. minutě hlavou Tomáš Kučera a skóre dal konečnou podobu v 73. minutě taktéž hlavou Jan Leligdon.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
20, neděle 10.4.2011, 11:00
2:2
(0:1)
1.HFK Olomouc1.HFK Olomouc
 
Branky: 69. T.Kučera, 73. Leligdon - 24. Bednář, 64. Kovář
ŽK: Kučera, Dobrovolný, Leligdon - Lukášek, Bednář, Dadák
Rozhodčí: Skřítecký - Machát, Talpa
Diváci: 100
FC Vysočina B: Rožník - Kryštůfek, Fadrný, Ptáček, Cihlář - Lovětínský, Leligdon – Šandera, Vacek (64. Dobrovolný), Kosak (90. Mandžuka) – T.Kučera.
1.HFK Olomouc: Šrom – Kopecký, Lukášek, Polák, Dadák - Kovář, Bednář – Čtvrtníček, Kobylík (78. Richter), Filipský (62. Korčian) - Obal.
 

Komentář

Do zápasu, který po celý jeho průběh ovlivňoval silný vítr, aktivněji vstoupila domácí juniorka. V 7. minutě předložil Kučera velmi dobrý míč do šance Vackovi, který však mířil jen do náruče gólmana. Hosté vedení velezkušeným kapitánem Kovářem a známým koučem Uličným skórovali z první velké šance – ve 24. minutě se po dlouhém autovém vhazování balón odrazil za vápno k Bednářovi, odkud ho do sítě krásně napálil Bednář – 0:1. Hosté domácí v první části do ničeho nepouštěli a naopak měli možnost zvýšit vedení. Ve 25. minutě Filipský hlavičkoval nad a ve 32. minutě Bednáře vychytal Rožník.

Druhou část hráli domácí po větru a povedla se jim mnohem lépe. V 52. minutě Kučera zahodil stoprocentní šanci, když po průniku a přihrávce Cihláře zcela sám před Šromem minul. Když v 64. minutě přišel další aut před jihlavskou brankou a hostující kapitán Kovář zvýšil hlavou na 0:2, tak se zdálo, že už si zkušení hosté výhru nenechají vzít. Jenže o 5 minut později Cihlář vybojoval roh a Šandera ho posadil přesně na hlavu Kučery – 1:2. Tentýž hráč v 73. minutě skvělé ustál faul Dadáka, který byl později oceněn žlutou kartou, a předložil přesný centr do vápna. Zde se krásně hlavou prosadil sváteční hlavičkář Leligdon – 2:2. V 83. minutě už mohli domácí dokonce vést. Lovětínský vysunul Kučeru, ten se proháčkoval ve vápně, ale nezvolil ani přesnou střelu, ani ideální nahrávku. Od Kosaka poté šel míč vedle pravé tyče. V 88. minutě Rožník vytěsnil nad nebezpečnou hlavičku hostí. Na skóre se již nic nezměnilo.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Zbrojovka Brno
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu