02.05.2011, Miroslav Fuks

Podle obou trenérů byla jihlavská výhra zasloužená

Podle obou trenérů byla jihlavská výhra zaslouženáDruhá liga jde do finiše a přináší nervydrásající souboje na obou pólech tabulky. Jeden takoví viděli fotbaloví fanoušci v Kladně, kde nakonec favorizovaná Jihlava zaslouženě zvítězila a odvezla si z exligového kladenského stadiónu velmi cenné tři body. Jak historicky první výhru Jihlavy na kladenské půdě viděl kouč Josef Vrzáček?

 

Věděli jsme, že domácí mají velkou kvalitu v ofenzívě. Jejich rozestavení 4 - 3 – 3 o tom jasně svědčí. Potvrdilo se, že nás nečeká jednoduché utkání. Pomohla nám brzy vstřelené branka a za příznivého stavu jsme šli i do kabin. Ve druhé půli domácí přidali na aktivitě, my jsme se zatáhli a chtěli jsme hrát na brejky. Důležitý gól na 0:2 jsme vstřelili zrovna ve chvíli, kdy se domácí nadechovali k tlaku a byli nebezpeční. Závěr byl z naší strany zbytečně dramatický, hektický a nepřesný. Kdybychom některý z našich nadějných brejků dotáhli na gólového konce, tak jsme se mohli velkého dramatu v závěru zápasu vyvarovat. Myslím si, že Kladno podalo kvalitní výkon, hodně nás potrápilo, ovšem naše vítězství bylo zasloužené.“

Se závěrečnými slovy jihlavského lodivoda souhlasil i kladenský trenér Jaroslav Peřina a dále dodal: „Brzká inkasovaná branka nás rozhodila. Přitom jsme věděli, že Cihlář háže dlouhé auty. Bohužel, situaci jsme nezvládli ubránit. Nějakých dvacet minut nám trvalo, než jsme se dostali zpět do hry. Ke konci první půle jsme už hru měli trochu pod kontrolou a prosazovali jsme našimi zbraněmi, tedy kombinací ve středu hřišti. Myslím si však, že tentokráte nám chyběla kvalita v útočné trojici. Zde jsme nedokázali v první půli držet šířku a ve druhé části jsme už byli trochu v křeči, hlavně za stavu 2:0. Mrzí mne druhá branka ze standardní situace, kde nezafungovala osobní zodpovědnost hráčů. Ke konci jsme se zvedli a dokázali jsme snížit. Soupeř hrál na brejky, protože k tomu má vhodné hráče. Naštěstí pro nás byli s koncovkou na štíru. Nám to stále dívalo šanci alespoň na bod. Je otázkou, zda se proti hostům neměl kopat v 90. minutě pokutový kop."

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně přináší i webová televize JEŽOUR TV. Krom hlasů trenérů z tiskové konference zde najdete i názor střelce rozhodující branky Karola Karlíka a též kapitána a neúspěšného penaltového exekutora Filipa Dorta.

 
Související
Média
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu