07.05.2011, Miroslav Fuks

Zajímavému utkání scházely jen góly

Zajímavému utkání scházely jen gólyOpravdu jen branky scházely v utkání 24. kola MSFL mezi juniorkou FC Vysočina a SK Uničov vedeným exjihlavským koučem Milošem Machálkem. Po kvalitní, ale spíše opatrnější úvodní části, se ve 2. půli odehrával strhující zápas s řadou šancí, velkými emocemi a též dvěma červenými kartami. V 56. minutě byl necitlivě vyloučen Peter Krutý a 7 minut před koncem odešel pod sprchy hostující Krč.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
24, sobota 7.5.2011, 11:00
0:0
(0:0)
UničovUničov
 

ŽK: 21. Kryštůfek, 52. Krutý, 61. Leligdon - 33. Krč
ČK: 56. Krutý - 83. Krč
Rozhodčí: Priesol - Duda, Krasula
Diváci: 100
FC Vysočina B: Rožník - Kryštůfek, Ptáček, Šimáček, Šilinger - Šandera (46. Dobrovolný), Leligdon, Fadrný, Vaculík (46. Lovětínský), Krutý - Kosak (81. Poláček).
Uničov: Uvízl - Heinz, Sostřonek, Vejvoda, Fiala (63. Novosad) – Krč, Toman, Kyselý (46. Večeřa), Švajda (77. Šimeček) - Hrubý, Řehák.
 

Komentář

V první půli se hrál zajímavý fotbal bez většího počtu velkých šancí. Hostům se v 17. minutě podařilo vsítit branku, když Rožník bravurně vychytal Hrubého, ale na dorážku Řeháka byl krátký. Gól však nebyl vinou útočného faulu uznán. S nebezpečných náznaků Vysočiny stojí za zmínku 40. minuta, kdy Vaculík přihrál metr před hranicí pokutového území Krutému, který svou levačkou vydatně protáhl Uvízla. Pravou tyč minul zhruba o metr!

Hned v úvodu poločasu zahrávali hráči Uničova rohový kop. K zakončení se probojoval novic na hřišti - Večeřa, ale s tečí jihlavských přestřelil. Na druhé straně v 51. minutě Peter Krutý orazítkoval břevno. Tentýž hráč si však v rychlém sledu v 52. a 56. minutě vysloužil dvě žluté karty, za které hodně přísně zamířil pod sprchy. Převaha jednoho muže v poli však na hřišti znát nebyla. Domácí mladíci ožili a do konce zápasu si vytvořili hned několik gólových šancí. Po brance volala hlavně příležitost Kosak v 60. minutě, kterého skvěle vychytal Uvízl. Na druhé straně v 77. minutě Krčova střela jen o decimetry míjí pravou šibenici jihlavské brány. Nebezpečný byl i Fadrného pokus v 81. minutě, když se obtočil kolem Vejvody a pouze o metr minul levou tyč brány. Poslední příležitost pohledného utkání patřila hostím. V 88. minutě se před branku dostal Toman, ale jeho střela však postrádala razanci a Rožník si s ní bez obtíží poradil.

„Viděli jsme nadprůměrné utkání, v němž jsme podali velmi dobrý výkon. Ukázalo se, že jsme výborně kondičně připraveni, když jsme soupeře dokázali přehrát i v deseti. Nelíbil se mi výkon rozhodčího, který dnes chyboval na obou stranách. Rychlé vyloučení Krutého rozhodně nebylo adekvátní situacím. Každopádně mám z týmu dobrý pocit. S obdobnými výkony bychom neměli mít obavy o záchranu,“ řekl po zápase trenér Josef Morkus.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu