07.05.2011, Josef Žampa

Holky vydolovaly výhru v posledních minutách

Holky vydolovaly výhru v posledních minutáchJihlavské fotbalisty překonaly na cestě za postupem do nejvyšší soutěže další překážku. Na půdě 8. celku tabulky Valašského Meziříčí však o něm rozhodly až v samotném závěru. Poprvé skórovala Petra Čechová až v 88. minutě a o minutu později po faulu na stejnou hráčku zvýšila na konečných 2:0 (0:0) z pokutového kopu Marcela Žampová.

 
Valašské MeziříčíValašské Meziříčí
17.kolo, sobota 7.5.2011, 13:30
0:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 88. Čechová, 89. M.Žampová
Diváci: 0
Valašské Meziříčí: Neradilová S. - Dorňáková I. (63. Hermannová E.), Kašparová N., Hrazdilová J., Vlčková D., Holčáková T., Marková K. (82. Čáňová M.), Rýdlová S., Nováková A., Ondřejková P., Krčmářová J.
FC Vysočina: Havrdová J. - Lačná A.(45. Tichánková L.), Wasserbauerová L.,(82. Francálková P.), Čechová P., Žampová Z., Žampová M., Dáňová A., Šerá D., Štefaniková P., Ryšavá M.(53. Křížová D.), Nováková G.
 

Komentář

Jihlavanky přijely do Valašského Meziříčí oslabeny hned o tři klíčové hráčky, a tak se muselo sáhnout do lavičky a přestavět základní sestavu. To však nebyl jen jeden problém, větší potíže jihlavským hráčkám působily rozměry hřiště. Hrálo se na umělé trávě těch nejmenších povolených rozměrů. A tak se domácí dostávali do slibných šancí, které však výborně chytající Havrdová zlikvidovala nebo je svou nepřesností nedokázali proměnit. Po změně stran hosté poslali do pole středopolařku Tichánkovou, obranu a zálohu posunuli na svá místa a to se jim vyplatilo. Pomalu přebírali iniciativu a domácí už vůbec k ničemu nepustili. To vše vyvrcholilo v 87. minutě po rohovém kopu z levé strany, kde výborně naběhla Čechová a otevřela krásnou hlavičkou skóre. Dvě minuty nato se opět prodírala domácí obranou Čechová, která ji poslala ve vápně k zemi a Marcela Žampová se z penalty nemýlila.

„Holky zaslouží pochvalu, jednak že se dokázaly aklimatizovat na tak malém hřišti, ale hlavně se vyhecovaly k výbornému výkonu. Přivezly tak tři cenné body i v neúplné sestavě,“ řekl po utkání trenér Josef Žampa.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu