14.05.2011, Michal Jindra

Josef Vrzáček: „Remíza je pro nás velkým zklamáním“

Josef Vrzáček: „Remíza je pro nás velkým zklamáním“Jestli se považuje pátek třináctého za neúspěšný, pak se toto tvrzení potvrdilo. Svěřenci trenéra Josefa Vrzáčka hostili fotbalisty z Třince, se kterými smolně remizovali 0:0 a přišli o dva klíčové hráče. „Já jsem nikdy na pátek třináctého nevěřil, ale dneškem se ukázalo, že na tom zřejmě něco bude. Už na předzápasové rozcvičce se zranil střední obránce Petr Tlustý, kterého začal trápit sval, a během utkání jsme přišli o Michala Veselého, jenž má zlomené holenní kosti,“ smutnil na tiskové konferenci jihlavský trenér.

 

A co více k duelu Vrzáček řekl? „My jsme nevstoupili do utkání dobře, prvních pětadvacet minut jsme se trápili, chyběla nám konstruktivní rozehrávka, pohyb na hřišti, hosté nás přehrávali v osobních soubojích. Během druhé části první půle jsme se dostali do zápasu, vytvořili jsme si dvě gólové šance, které jsme však neproměnili. O poločasové přestávce jsme důrazně hráčům řekli, co máme hrát a o co hrajeme, což pochopili a na začátku druhého dějství jsme v porovnání s první polovinou začali aktivněji. To však nestačilo, hráčům scházel klid ve hře a přesnost v koncovce, proto se jim ani nadále nepodařilo vstřelit branku. Pokud zhodnotím zápas, tak to je pro nás ztráta dvou bodů, ale soupeř si určitě zaslouží pochvalu za obětavý výkon. Já jsem po dnešním duelu hodně zklamán, a to jak z výsledku, tak z následků."

Hodnocení třineckého trenéra Lubomíra Luhového: „My jsme začali dobře, prvních dvacet minut jsme měli navrch a relativně se nám dařil přechod z obrany do útoku, bohužel nás trápila naše slabina, a to koncovka. V posledních patnácti minutách prvního poločasu nás jihlavští zatlačili, měli minimálně 2-3 gólové šance. My respektujeme sílu soupeře, a to především v ofenzivní části. Druhý poločas začali lépe domácí, kteří si vytvořili tlak a měli spoustou šancí. Z naší strany to byl velice obětavý výkon a já jsem už po minulém utkáním povídal, že se důvěra mezi mnou a hráči se velice posilnila a dnes to vystupňovali. My jsme měli skutečně štěstí a zisk jednoho bodu je pro nás velice cenný."

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně přináší i Youtube kanál Ježour TV. Krom hlasů trenérů z tiskové konference zde najdete i názory Lukáše Vaculíka a Petra Dolejše.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu