19.05.2011, Miroslav Fuks

Hráči v Mostě budou bojovat i za Michala Veselého

Hráči v Mostě budou bojovat i za Michala VeseléhoV nepřeberné záplavě povinnosti a úkolů před finále Ondrášovka Cupu na jihlavském stadiónu by se možná mohlo zdát, že prioritou FC Vysočina se nyní stalo zvládnutí této velké organizační výzvy. Není tomu tak. Cíl je stále stejný – dotáhnout aktuální fotbalový ročník k postupu do nejvyšší soutěže. K tomu však svěřenci trenéra Josefa Vrzáčka potřebují bodovat na půdě FK Baník Most. Zápas 27. kola je na programu v sobotu 21. května od 16 hodin. Narušil nějak přípravu jihlavského týmu pohárový shon?

 

V tomto týdnu rozhodně ne. Můžeme se plně soustředit na náš nadcházející důležitý duel. V první polovině příštího týdne však finálovému klání ustoupíme a našim dočasným domovem se stanou Luka nad Jihlavou. Zde nám vyšli maximálně vstříc a poskytnou nám dostatečné zázemí a kvalitní tréninkové podmínky.

Vraťme se krátce k pátečnímu zápasu proti Třinci...
Utkání jsme důkladně rozebrali, hráčům jsme jeho sestřih pustili a chyby vytkly. Nelíbil se nám vstup do zápasu, v němž jsme nebyli dostatečně aktivní. Poté však hráči soupeře přehrávali a místy si vytvořili až drtivý tlak. Bohužel, nezvládli koncovku. I proto jsme se na ni v tomto týdnu hodně zaměřovali.

Jaký je aktuální zdravotní stav mužstva?
Někteří hráči mají drobné šrámy. Do zápasu by však měli být v pořádku. Velmi nás samozřejmě mrzí dlouhodobé zranění jednoho z nejzkušenějších hráčů Michala Veselého. Na druhou stranu jsem rád, že se tým po jeho zranění projevuje velmi soudržně, kluci jsou s Michalem v častém kontaktu a hodlají v závěru sezóny bojovat i za něj.

V sobotu se proti vám postaví Most...
Most bojuje o setrvání v soutěži a zbývající 4 kola jsou pro něj existenční. Soupeře jsme viděli ve dvou zápasech a jsme si vědomi jeho přednostní. Zkušený gólman Paleček, stopeři Knakal a Lafrance, záložník Schut či útočníci Badalyan a exjihlavský Franěk mají nespornou kvalitu. My se však musíme především soustředit na sebe, na svůj výkon, plné nasazení, bezchybnou defenzívu a bojovnost.

Vzájemná ligová bilance FK Baník Most a FC Vysočina Jihlava
- 17 utkání  7 - 6 - 4  19 : 15

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu