27.06.2011, Miroslav Fuks

FC Vysočina ve středu zahájí letní přípravu

FC Vysočina ve středu zahájí letní přípravuKrátké období nečinnosti se chýlí ke konci. Fotbalisté FC Vysočina se ve středu 29. června sejdou na prahu letní přípravy. První trénink pod vedením nového kouče Romana Pivarníka proběhne od 17:00 hodin na vedlejším hřišti v areálu v Jiráskově ulici. Už v neděli 3. července sehrají první přípravný duel v rámci tradičního letního turnaje v Tisu. Na úvod je od 13:30 hodin čeká zajímavá konfrontace proti Bohemians Praha, tedy proti stejnému soupeři, na kterého narazí na úvod nového druholigového ročníku.

 

Už dnes první osmička hráčů absolvovala funkční a diagnostické testy na FTVS v Praze. Zbývající fotbalisté budou testováni o týden později v pondělí 4. července. V sobotu 3. července sehrají turnaj v Tisu, kde krom Bohemians Praha nastoupí Sezimovo Ústí a Vlašim. V dalším týdnu je od 5. do 8. července čeká soustředění v Hotelu SKI v Novém Městě na Moravě. Druhý den po jeho skončení vyrazí do Nymburka k zápasu proti Slovanu Liberec. Prvoligový soupeř je s určitostí čeká i 13. července na turnaji v Hluboké nad Vltavou, kde se sejdou celky Českých Budějovic, Viktorie Žižkov a Sezimova Ústí. Od 15. do 17. července bude jihlavský mančaft pobývat v Nymburku. V rámci tohoto minisoustředění nastoupí proti nováčkovi Gambrinus ligy – Dukle Praha. Přípravné duely jsou naplánovány i na další týden, ovšem soupeři pro zápasy 20. a 23. července dosud nejsou upřesněni. Poslední prověrkou před startem soutěže bude v úterý 26. července střetnutí proti třetiligovému Písku. V sobotu 30. července se už nový fotbalový ročník rozjede naplno, neboť Vysočina se představí v rámci I. kola Ondrášovka Cupu.

Potenciální posily jsou v jednání. Lze však očekávat, že se první nová jména k týmu připojí už ve středu. Na tréninku nebudou chybět ani navrátilci z hostování – gólman Martin Matiášek, stoper Petr Filip, krajní záložník Robin Demeter a útočník Pavel Simr. Navíc dostanou šanci i hráči z kádru juniorky – brankář Jan Procházka, obránce Lukáš Kryštůfek, defenzivní hráč Jiří Fadrný a záložníci David Vacek a Jan Dobrovolný. Letní přípravu mezi dospělými poprvé absolvuje dorostenecký ofenzivní záložník či útočník Martin Štancl.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu