07.07.2011, Miroslav Fuks

V pátek přípravu odstartuje juniorka

V pátek přípravu odstartuje juniorkaKondičními testy zahájí v pátek 8. července letní přípravu i juniorka FC Vysočina. Tu do nového ročníku MSFL povede kouč Roman Kučera. Zároveň by mělo jít o poslední sezónu jihlavského „béčka“ v třetí nejvyšší soutěži, neboť od ročníku 2012/13 odstartuje samostatná soutěž ligových juniorek. S jakým kádrem začne trenér pracovat?

 

„Léto přináší množství změn a velký pohyb v kádru. Navíc je hned pětice hráčů loňské juniorky zařazena do letní přípravy „áčka“. Další posuny jistě ještě přijdou i s ohledem na vykrystalizování kádru Romana Pivarníka. Tým tedy budeme tvořit za pochodu. Kostru mančaftu budou tvořit fotbalisté ročníků 1991 a loňští dorostenci ročníku 1992. V tuto chvíli je jisté, že do Polné, která je nováčkem divize, zamíří na hostování zkušený Michal Lovětínský. Na zkoušce v Břeclavi je záložník Jaroslav Málek a naopak bychom v letní přípravě chtěli vyzkoušet exjihlavského záložníka Zdeňka Chmelíka, který poslední dva ročníky odehrál v divizním Žďáru nad Sázavou. K týmu by se z hostování měli vrátit útočník Václav Pohanka a obránce Štěpán Bambula,“ uvedl trenér Roman Kučera, který v současné době řeší i konečné složení svého realizačního týmu.

Kdy juniorku čeká první přípravný zápas? „Už tuto sobotu 9. července změříme síly s našim starším dorostem. V dalších zápasech nás čekají např. třetiligové Pardubice, divizní Třebíč, juniorka Brna a též velmi těžká a cenná prověrka v neděli 24. července, kdy budeme soupeřem Dynama České Budějovice v generálce na Gambrinus ligu. Hráči každopádně projdou velmi náročným a intenzivním tréninkem odpovídajícímu skutečnosti, že juniorka představuje vrchol přípravy mládežnických fotbalistů,“ zdůraznil trenér Kučera.

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu