13.07.2011, Fanklub

Proč být členem Fanklubu?

Proč být členem Fanklubu?Každý člen Fanklubu je pro FC Vysočina vítanou posilou, která týmu dodává důležitou sílu. Je pro nás čest, že nás loni bylo 71 registrovaných členů. Víme, že nejen oni hájili naše barvy, tak proč Vy, kdo fandíte také, nejste ještě členem? Díky nám všem můžeme ovlivnit výkony našeho týmu a atmosféru nejen při utkání, ale v celé společnosti! V úzké spolupráci s vedením FC Vysočina jsme se letos dohodli na ještě výraznějším zvýhodnění pro členy Fanklubu nejen při koupi permanentky. To především proto, že Fanklub se již stal nedílnou součásti FCV.

 

Máme za sebou další ročník druhé ligy, bohužel bez naplněných postupových ambicí, ovšem z hlediska druhé ligy se jednalo o nejlepší sezónu v historii FC Vysočina.

I v tomto ročníku se mohli naši hráči spolehnout na plnou podporu Fanklubu, který nemohl chybět na žádném výjezdu, přičemž někteří jeho členové najezdili za svým týmem přes pět a půl tisíce kilometrů. V průběhu jara se nás na výjezdech objevovalo i cca 100 fanoušků našeho klubu. Tímto by chtěl Fanklub také poděkovat lidem, který s námi vyráželi, nebo cestovali po vlastní ose za podporu týmu.

A stejně jako letos se Fanklub zúčastní i v příští sezóně všech výjezdů, na kterých budou mít členové Fanklubu zvýhodněnou cenu, což je pro pravidelného návštěvníka venkovních zápasů vítaným nemalým ulehčením jeho peněženky. Jednou z dalších výhod je levnější cena suvenýrů, dále budete zváni na akce pořádané klubem a samozřejmě i Fanklubem. Jedna taková pořádaná Fanklubem se bude pravděpodobně konat v sobotu 23. července 2011 v prostorách hřiště v Antonínově Dole, na kterou jsou všichni členové Fanklubu zváni (bližší info přineseme v průběhu tohoto týdne).

FC Vysočina nás také odměnil žlutou sadou letošních hraných dresů s dlouhým rukávem. Ty rozdal 23 fanouškům, kteří najezdili za svým týmem nejvíce kilometrů, což by se mělo stát každoroční tradicí a dalším způsobem, jak motivovat fanoušky k výjezdům na venkovní utkání.

Jedna z dalších velkých výhod členství jsou výrazně zlevněné permanentní vstupenky na novou sezónu. Zatímco standardní cena permanentní vstupenky činí 750,- Kč (pro permanentkáře z minulé sezóny 700,- Kč), tak pro „Fanklubáky" představuje pouze 500,- Kč, společně s členským příspěvkem Vás tedy členství a permice přijde na 700,- Kč, tedy stejně jako cena pro permanentkáře z minulé sezóny, ovšem s tím rozdílem, že budete členy fanklubu a budete tak moci čerpat všechny jeho výhody.

Jak se stát členem Fanklubu?

Stávající člen: k prodloužení členství je nutné zaplatit příspěvek na novou fotbalovou sezónu ve výši 200 Kč.
Nový člen: členy Fanklubu se samozřejmě můžete stát, aniž by jste potřebovali permanentku, stačí vyplnit přihlášku (fotografie není vyžadována) a zaplatit roční příspěvek, který činí pro nadcházející ročník 2011/12 pouze 200 Kč. Takto můžete učinit dotazem na e-mail: fanklub.vysocina@seznam.cz, přičemž poté vám přihláška do Fanklubu přijde elektronicky ve formátu Word. Vyplnit přihlášku můžete také ve fanshopu pod novou tribunou, popřípadě tak lze učinit i v předprodeji permanentních vstupenek každé pondělí a čtvrtek v sídle klubu, kde po zaplacení a vyplnění přihlášky máte okamžitě nárok na slevněnou permanentku.
Každému členovi bude vystavena kartička Fanklubu, kterou si bude moci vyzvednout na prvním utkání sezóny ve fanshopu a bude se jí moci prokazovat pokaždé, když bude chtít využít její výhody.

Chcete se tedy dostat ke svému klubu a svým oblíbencům blíže, mít určitá privilegia, výhody, ale především se stát součástí týmu?

Neváhejte a staňte se členy fanklubu!

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu