24.07.2011, Miroslav Fuks

Dorost čtvrtý na Memoriálu Stanislava Štrunce

Dorost čtvrtý na Memoriálu Stanislava ŠtrunceStarší dorostenci v sobotu a v neděli 23. a 24. července absolvovali tradiční a prestižní Memoriál Stanislava Štrunce pořádaný Viktorií Plzeň. Svoji skupinu B hráli v Tachově, přičemž se jim mnohem více dařilo v sobotu. To porazili Duklu Praha i Spartu Praha. V sobotu se jim však vůbec nedařilo. Nejprve výrazně prohráli s obhájcem trofeje německým Hannoverem 96 a nevyšel jim ani duel o 3. místo proti domácí Plzni.

 

„První turnajový den se nám vydařil. Po dobrém výkonu jsme porazili Duklu Praha a zvláště si ceníme následného vítězství nad Spartou. Druhý den však zahájili výsledkovým i herním propadákem proti Hannoveru. Do 15. minuty byl tento zápas více než vyrovnaný a my neproměnili 2 tutovky. Pak však přišel brankostroj soupeře po našich hrubých chybách a my jsme se sesypali,“ řekl k zápasům ve skupině trenér Pavel Procházka. Ten však nebyl spokojen ani s druhým nedělním vystoupení, se zápasem o 3. místo proti pořadatelské Viktorii: „Tento zápas nás velice mrzí. Vedli jsme 2:0, jenže mezi 29. – 33. minutou jsme po hrubkách inkasovali 3 branky. Do druhé části jsme učinili změny v sestavě ve snaze o zvrat. Jenže jsme neproměnili 4 vyložené příležitosti a soupeř nás potrestal. Z dnešních zápasů jsem zklamán, na druhé straně nám ukázaly, na čem máme dále pracovat.“

Výsledky ve skupině:

FK Dukla Praha – FCV  1:2 (0:2) – góly: Kavka, Kliment
AC Sparta Praha – FCV  1:4 (0:2) – góly: Šuta 2, Masopust, Urbánek
Hannover 96 – FCV  9:0 (3:0)

O 3. místo: FC Viktoria Plzeň – FCV  5:2 (3:2) – góly: Kliment, Kelbler

Kádr na turnaji: Kotnour, Votava – Dvořáček, Hanousek, Rozmahel, Tvrdý, Pedro, Masopust, Klusák, J.Kučera, Míka, Hráček, Kliment, Šuta, Kavka, Urbánek, Kelbler. Ze zdravotních důvodů absentovali: Vonásek, Mlčoch, Bialek, Hošek a Císař.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu