30.07.2011, Miroslav Fuks

Vysočina v Novém Městě další blamáž nedopustila

Vysočina v Novém Městě další blamáž nedopustilaFotbalisté FC Vysočina do nového soutěžního ročníku vstoupili přesvědčivě. V úvodním kole Ondrášovka Cupu dominovali na půdě divizního celku SFK Vrchovina a zvítězili 0:5 (0:2). Díky dvěma trefám Stanislava Tecla a zásahům Tomáše Kučery, Petra Filipa a Petra Dolejše tak po roce proti témuž soupeři nedopustili zopakování blamáže z vyřazení po penaltovém rozstřelu.

 
VrchovinaVrchovina
1. kolo, sobota 30.7.2011, 16:30
0:5
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 65. a 90. Tecl, 6. T.Kučera, 34. Filip, 78. Dolejš
Diváci: 350
Vrchovina: Vítek - Vokoun, L.Smetana, Burian (46. D.Procházka), Kalich - O.Šustáček (73. Josífek), Wolker, K.Skalník, Šandera (46. Polnický) - M.Skalník, Buchta
FC Vysočina: Uvarenko – Gabriel (52. Cihlář), Komárek, Filip, Šilinger – Dolejš, Dort, Velický, Vaculík – Simr (64. Tecl), T.Kučera (74. Kosak).
 

Komentář

Kouč Roman Pivarník ve své obnovené mistrovského premiéře na jihlavské lavičce postrádal zraněné Fadrného a Karlíka. Dále po svalovém zranění šetřil Tlustého a musel se obejít i bez Sedláčka, jehož transfer ještě nebyl dotažen.

Stejně jako v loňském roce vsítila Vysočina důležitý první gól. Už v 6. minutě se o něj postaral velmi dobře hrající Kučera, který přesně obstřelil brankáře. Ani poté se však hosté nestáhli k profesorskému výkonu a pokračovali v aktivitě. V 34. minutě zvýšil na 0:2 stoper Filip. Jak jinak, než hlavou ze standardní situace. Jihlavští hráči se očividně poučili z rok staré zkušenosti a měli stále hru pod kontrolou. Dobře kombinovali, zajištěná obrana Vrchovinu nepouštěla do šancí a hrozili z četných šancí. Hned dvakrát v samostatných nájezdech neuspěl Simr.

Třetí branku vstřelil po přestávce v 65. minutě Tecl, který skóroval hlavou po centru ze strany. V 78. minutě už to bylo 0:4 pro hosty, když dorážka uvnitř šestnáctky vyšla Dolejše. Na konečných 0:5 uzavřel v posledních vteřinách zápasu opět Tecl.

„Ze zápasu mám jednoznačně pozitivní dojmy. Vyšel nám jak herně, tak i výsledkově. Agresivního a kondičně dobře připraveného soupeře jsme nepustili do šancí, navíc jsme si řadu dalších příležitostí vytvořili. Jsem rád, že hráči udrželi po celý zápas plnou koncentraci. Celý tým podal velmi dobrý výkon a to včetně těch, kteří dnes do základní sestavy naskočili. Zapadli velice dobře. Negativum jsem viděl v častých nevynucených ztrátách míčů. A samozřejmě též v neproměňování gólových šancí,“ zhodnotil utkání spokojený trenér Roman Pivarník.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu