26.08.2011, Miroslav Fuks

Ve středu proti Sigmě a v neděli proti Znojmu!

Ve středu proti Sigmě a v neděli proti Znojmu!K nečekané změně dochází v nadcházejícím programu fotbalistů FC Vysočina. Sigma Olomouc oproti očekáváním trvá na úředním termínu aktuálního utkání 3. kola Ondrášovka Cupu proti Jihlavě, který se tak uskuteční už ve středu 31. srpna od 19:00 hodin na stadiónu v Jiráskově ulici. FC Vysočina tak zároveň musí přistoupit k posunu nejbližšího domácího ligového duelu. Derby proti Znojmu se proto neuskuteční v tradiční pátek, ale až v neděli 4. září od 18:00 hodin.

 

„Do poslední chvíle jsme věřili, že se s Olomoucí domluvíme na kompromisu a nalezneme vhodný termín našeho vzájemného pohárového utkání. Bohužel, Sigma sledovala výhradně svoje zájmy a na úředním termínu trvala. Ondrášovka Cup pro Olomouc představuje s ohledem na bodový odpočet v Gambrinus lize velkou prioritu a šanci na postup do evropských pohárů. I my však chceme postoupit do dalšího kola poháru! Tento duel bereme jako velkou výzvu a šanci potěšit naše fanoušky,“ zdůraznil ředitel klubu Zdeněk Tulis.

Ligový duel proti Znojmu se tak uskuteční v netradiční nedělní termín. „Snad takto potěšíme naše fanoušky, kterým páteční výkop nevyhovuje. Zároveň půjde i o zajímavé porovnání návštěvnosti obou hracích dnů,“ uvedl Tulis. Ten společně s vedením klubu rozhodl o podpoře návštěvnosti tohoto utkání. Hodinu před jeho výkopem, tedy od 17:00 hodin, z horní části Masarykova náměstí již potřetí vyrazí průvod fanoušků FC Vysočina směrem ke stadiónu. Každý jeho účastník, který dorazí v dresu, s šálou, v barvách FC Vysočina či s jiným klubovým označením, se může těšit nejen ze vstupenky na derby proti Znojmu, ale též z kupónu na odběr piva či nealko nápoje na stadiónu.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu