31.08.2011, Michal Jindra

Roman Pivarník: „Věřím, že zlepšení přeneseme do nedělního zápasu"

Roman Pivarník: „Věřím, že zlepšení přeneseme do nedělního zápasu”Svěřenci trenéra Romana Pivarníka nastoupili ve středu k třetímu kolu Ondrášovka Cupu, v němž domácí FC Vysočina hostila Sigmu Olomouc. Té jihlavský stadion není vůbec není cizí, neboť nedávno zde odehrála finálové utkání téhož poháru s neúspěšným penaltovým koncem. I přesto, že Jihlava čtyřicet minut vedla, nakonec se radovali olomoučtí. Jak na pozápasové tiskové konferenci hodnotila dvojice trenérů?

 

Hodnocení olomouckého kouče Zdeňka Psotky: „Domácí fotbalisté v prvních třiceti minutách ukázali, že umí hrát skvělý fotbal. Mladé mužstvo potvrdilo, že je technicky velmi dobře vybaveno, a to doložila i první vstřelená branka, kterou zaslouženě Jihlava vstřelila. Zhruba těch deset minut do konce prvního poločasu jsme se pomalu dostávali do hry, a to pokračovalo i ve druhém dějství, ve kterém jsme jihlavské dostali pod tlak a stav srovnali. Ve zbylých minutách už jsme na hřišti dominovali a myslím si, že jsme zaslouženě stav otočili."

Jak viděl duel domácí trenér Pivarník? „Musím říct, že Sigma je velmi těžký soupeř, mužstvo drží pohromadě a i když k nim přijdou mladí hráči, tak zapadnou do stylu hry. Na tom my momentálně pracujeme. Ale jsem velmi rád, že jsme vstoupili do zápasu aktivně, hráči měnili styl hry, dokázali jsme útočit z rychlých brejků, takže se dá říct, že jsme v úvodu dominovali. Poté už naše hra trochu upadala a nevydrželi jsme v tom vysokém tempu. To dokládaly i brejkové situace v druhé půli, které jsme řešili špatnou přihrávkou na útočníka a směrem dopředu už jsme nebyli tolik nebezpeční. Následně si olomoučtí vytvářeli šance, měli jsme problém jim zabránit a po dvou chybách jsme dvakrát inkasovali."

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu