03.09.2011, Miroslav Fuks

Holky o výhře rozhodly už v první půli

Holky o výhře rozhodly už v první půliJihlavské fotbalistky napravily své zaváhání v úvodním kole a na domácí půdě přesvědčivě zdolaly hráčky Brumova 5:1 (3:0). Zejména v první půli předvedly pěknou kombinační hru a hned po změně stran přidaly čtvrtý úspěch. Hostující hráčky ještě snížily, ale poslední slovo měly opět domácí. Branky střílely dvakrát M.Žampová, Čechová, Šerá a P.Žampová.

 
FC VysočinaFC Vysočina
2.kolo, sobota 3.9.2011, 11:00
5:1
(3:0)
BrumovBrumov
 
Góly: 7. Čechová, 13. a 66. (pk) M. Žampová, 14. Šerá, 49. P.Žampová - 63. Sochorová
Diváci: 80
FC Vysočina: Havrdová - Nováková (73. Vinická), Pavelcová, Štefaniková, Dáňová - Macháčková (85. Ryšavá), Z.Žampová, P.Žampová, Šerá - Čechová (78. Wasserbauerová), M.Žampová (80. Francálková)
 

Komentář

„S předvedenou hrou jsem spokojen. I přes několik drobných chyb lze holky za předvedený výkon pochválit. Ocenit musím i výkon hostujícího celku, jehož hráčky se i za nepříznivého skóre nevzdávaly a snažily se hrát fotbal,“ řekl k utkání trenér Josef Žampa.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu