04.09.2011, Michal Jindra

V utkání sehrálo velkou roli štěstí, shodují se trenéři

V utkání sehrálo velkou roli štěstí, shodují se trenéřiJihlavští fotbalisté netradičně v neděli nastoupili k již pátému kolu II. nejvyšší soutěže, ve kterém chtěli za každou cenu udolat tři body, aby napravili dvě vysoké domácí porážky. Na stadion v Jiráskově ulici přijelo Znojmo, které na půdě Jihlavy dosud nevstřelilo branku a jinak tomu nebylo ani dnes. Navíc si znojemští odvezli dvoubrankové manko.

 

Trenér Vysočiny Roman Pivarník si tak může oddechnout. „Jsem velice rád, že jsme toto nesmírně těžké utkání udolali a konečně na domácí půdě zvítězili. To naší psychice rozhodně pomůže," radostně hodnotil Pivarník.

A co více k utkání řekl? „Už od začátku jsme kombinovali, fungovala nám souhra záložníků s útočníky, ale nedokázali jsme se dostat do šestnáctky, takže si hráči nevytvořili žádnou gólovou šanci. Naštěstí při nás dnes stálo štěstí a konečně jsme přežili tu kritickou část zápasu. Když srovnám středeční utkání se Sigmou, tak tam téměř z každé střely jsme inkasovali. První poločas byl tedy velmi vyrovnaný. V druhém dějství už jsme drželi míč na zemi, tlak se stupňoval a vytvářeli jsme si šance. Došlo také na standardku, ze které jsme vstřelili branku a tím jsme soupeře položili. Jsem tedy rád, že jsme tak těžký zápas zvládli."

Nechybí ani hodnocení hostujícího trenéra, tentokrát rekapituloval utkání znojemský kouč Bohumil Smrček" „Mrzí mě, že v jihlavském Press centru vždy usednu bez jediného bodu. Už bych byl také rád, kdybychom zde něco vybojovali. Ale konec vtipkování, my jsme odehráli zápas dvou odlišných poločasů. Řekl bych, že v prvním dějství jsme byli lepší, vytvořlili jsme si tři velké příležitosti, které naši hráči bohužel neproměnili. Pak přišla druhá půle a soupeř byl lepší. Velkou roli hrály vstřelené branky ze standardních situací, které nás položily. My jsme už tahali za slabší konec, pak tam byly dva světlejší momenty, když jsme se jednou pokoušeli vstřelit kontaktní gól z rohu, poté vyhlavičkoval míč z brankové čáry Tecl. V dnešním utkání určitě sehrálo velkou roli štěstí, což mě mrzí."

  • pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně přináší i Youtube kanál Ježour TV. Krom hlasů trenérů z tiskové konference zde najdete též názory gólmana Maksimse Uvarenka a střelce Tomáše Sedláčka

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu