09.10.2011, Miroslav Fuks

Vaculík: Jsem rád, že jsem se konečně trefil

Vaculík: Jsem rád, že jsem se konečně trefilZáložník Lukáš Vaculík se konečně dočkal. Po sedmi letech znovu zaznamenal branku v dresu FC Vysočina. Po svém návratu do Jihlavy k tomu potřeboval pět jarních a deset podzimních zápasů. Ke svému zásahu si vybral opravdu příhodnou chvíli, neboť se podepsal pod jediný gólový zápis veledůležitého šestibodového duelu na půdě Zlín. Jak tento náročný zápas viděl?

 

Do zápasu jsme aktivně vstoupili, dobře jsme kombinovali a drželi jsme míč. Rozhodně jsme do 30. minuty hráli dobře a drželi jsme míč. Poté na chvíli převzal iniciativu Zlín, ale závěr první půle opět patřil nám, když jsme neproměnili nadějné příležitosti. I ve druhé části jsme Zlín postupně začali přehrávat, byli jsme aktivní a zaslouženě jsme se ujali vedení. Myslím si, že jsme měli do 70. minuty zápas pod kontrolou. Poté bohužel přišlo vyloučení Marka Jungra, která nás přibrzdilo. Místo toho, abychom přidali další branku, tak jsme se museli více soustředit na defenzivu. I za této situace nás však domácí nedostali pod tlak a prakticky si nevytvořili vyloženou šanci.

Byl jsi na penaltu určený?
Na pokutový kop jsme určení tři, přičemž se vždy rozhodujeme podle toho, jak se v daný moment cítíme. Vzal jsem to na sebe, protože jsem chtěl konečně po deseti podzimních zápasech vstřelit branku. Jsem moc rád, že mi to vyšlo.

Jak jsi viděl přísné vyloučení Marka Jungra?
Myslím si, že rozhodčí tento moment nezvládl. Samotného mne překvapilo, že vůbec pískl faul. Už vůbec nemělo jít o zákrok za žlutou kartu. Je možné, že sudí takto reagoval na zlínské výhrady k penaltě. Ta však podle mne byla jasná.

Podařilo se vám nastartovat vítěznou sérii a v kabině asi panuje dobrá nálada…
Za sérii tříbodových úspěchů jsme samozřejmě strašně rádi. Rádi bychom ji prodloužili co nejdéle. Musíme se prostě trpělivě soustředit na každý nadcházející zápas. Teď je před námi další těžký soupeř – Karviná. Věřím, že nás v pátek v domácím prostředí podpoří i fanoušci!

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu