12.11.2011, Miroslav Fuks

Dorost se konečně dočkal výhry!

Dorost se konečně dočkal výhry!Starší dorostenci se konečně dočkali. Po pěti extraligových prohrách zabojovali a Teplice na domácí půdě zdolali 4:1 (1:0). Pod psychicky velmi důležité vítězství se brankami podepsali střelci Jan Urbánek, Martin Štancl, Antonín Tvrdy a z pokutového kopu Daniel Kavka.

 
FC VysočinaFC Vysočina
16.kolo, sobota 12.11.2011, 13:00
4:1
(1:0)
TepliceTeplice
 
Góly: 5. Urbánek, 53. Štancl, 67. Tvrdý, 68. Kavka (pen.) - 51.
Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour – Dvořáček (83. Míka), Mlčoch, Rozmahel, Tvrdý - Masopust, Šuta, Pedro, (58. Bialek), Urbánek (81. Ločárek) - Štancl, Kavka (71. Kelbler).
 

Komentář

Jihlava do důležitého utkání vstoupila výborně, když se v 5. minutě ujala vedení díky trefě Urbánka. V dalších minutách si domácí vytvořili několik pološancí, které však nedokázali dotáhnout do gólového konce. Druhé dějství však pro domácí mladíky nezačalo nejlépe. Teplický útočník pronikl mezi čtveřici jihlavských hráčů, kteří ho trestuhodně nechali vystřelit a trefit šibenici – 1:1. Z nepříjemného vyrovnání se naštěstí Jihlava dokázala rychle oklepat. V 53. minutě rozjel pěknou akci Masopust a předložil míč do gólu Štanclovi – 2:1. Výsledku pak dala konečnou podobu 67. a 68. minuta, v níž přišly trefy Tvrdého a Kavky z pokutového kopu.

„Sehráli jsme psychicky velmi náročný duel. Po sérii neúspěchů jsme nutně potřebovali zvítězit a já jsem strašně rád, že kluci tento nelehký úkol zvládli. Přestože na nich byla znát fyzická a především psychická únava z celé dlouhé sezóny, tak doslova ubojovali výhru. Za to jim velmi děkuji,“ řekl po utkání trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu