16.02.2012, Miroslav Fuks

S Jaromírem Blažkem se můžete sejít ve Sport baru Hattrick!

S Jaromírem Blažkem se můžete sejít ve Sport baru Hattrick!Vedení FC Vysočina hodlá v pátek 17. února od 17.30 hodin odstartovat nepravidelný cyklus besed s fanoušky. Ty by probíhaly v zrekonstruovaném Sport baru Hattrick v Jihlavě za účasti zástupce vedení klubu, trenéra a hráče. První díl tohoto snad dlouhého a zajímavého seriálu nabídne v hlavních rolích brankáře Jaromíra Blažka, trenéra Romana Pivarníka a předsedu představenstva Jiřího Pecha.

 

„Byli bychom velice rádi, kdyby obdobná setkání s fanoušky v průběhu fotbalové sezóny probíhala zhruba v měsíčních intervalech. O budoucnosti těchto besed však rozhodnou sami příznivci fotbalu a našeho klubu - svoji hojnou účastí na akci. Fanoušci budou moci nejen pokládat hostům dotazy, ale jistě dostanou prostor i k bližšímu setkání či k žádosti o autogram. Předpokládáme, že přítomným budeme moci premiérově nabídnout zakoupení suvenýrů, které se tematicky vážou k Jaromíru Blažkovi. K dispozici samozřejmě budou i další předměty z naší nabídky. A to nejen po dobu této akce, neboť na základě naší spolupráce se Sport barem Hattrick bude součástí jeho nabídky i prodej omezeného spektra našich suvenýrů," uvedl klubový tiskový mluvčí Miroslav Fuks, který odtajnil i další z lákadel připravované akce: „Rozhodli jsme se využít čerstvě získané a krásné putovní trofeje za vítězství v Tipsport lize a ukázat ji našim fanouškům. První možnost, aby ji potěžkali anebo se s ní vyfotili, budou mít právě v pátek 17. února. Atmosféru akce navíc doplní i promítání záznamu jednoho z našich podzimních zápasů."

Nově rekonstruovaný Sport bar Hattrick se nachází v obchodním areálu na Březinkách v druhém patře nad poštou. Sport bar Vás vtáhne do fanouškovského dění nejen dekorací, ale i sportovními přenosy, které můžete zhlédnout na televizorech LCD a dvou velkoplošných projekcích. Ve svém sortimentu má exkluzivní nabídku 56 značek piv a z toho je trvale k vychutnání 7 točených. Dále jsou k dispozici 3 kulečníkové stoly, šipky a fotbálek.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu