10.02.2012, Miroslav Fuks

Nové logo FC Vysočina? Inspirujte nás!

Nové logo FC Vysočina? Inspirujte nás!Každý fotbalový klub je živým organizmem, který v průběhu doby prochází řadou změn. Nejinak je tomu i v FC Vysočina, který se od počátku své existence snaží reagovat na požadavky doby, fotbalového svazu, hráčů a samozřejmě též fanoušků. Možná právě teď nastala správná chvíle k tomu, aby FC Vysočina začal uvažovat o změně svého loga, které je neměnné od roku 2000. Ve věci jeho případné modernizace a zatraktivnění se nyní obracíme na vás, fanoušky klubu!

 

Potřebuje vůbec klub změnu současného loga? Jak by logo mělo vypadat při zachování názvu a klubových barev? Čeho by se event. nové logo mělo vyvarovat, aby se dobře vyjímalo na klubových tričkách, mikinách nebo čepicích? Kde by měl nový klubový symbol hledat inspiraci?

„Naše úvahy o novém klubovém logu jsou nyní na samém počátku. Důležitým předpokladem k případné změně by určitě byla pozitivní odezva veřejnosti na tuto myšlenku. Velmi bychom tedy uvítali reakce fanoušků na výše uvedené dotazy. Stejně tak jsme připraveni odměnit zdařilé a inspirující návrhy loga FC Vysočina, které zruční grafici, jichž je jistě mezi našimi příznivci celá řada, mohou zasílat na e-mail fuks@psj.cz. Věřím, že pro mnohé z nich bude představa autorství či spoluautorství nového loga FC Vysočina velmi lákavá. Určitě hodláme přihlédnout i k výsledku ankety, která figuruje ve spodní části titulní strany klubového webu," informoval Miroslav Fuks, marketingový manažer FC Vysočina.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu