25.02.2012, Fanklub

Sobota plná sportu. Pojeďte na fotbal a hokej!

Sobota plná sportu. Pojeďte na fotbal a hokej!Na Vysočině se schyluje k unikátnímu počinu. Na společný výjezd hodlají vyrazit fanoušci fotbalu i hokeje. V sobotu 3. března mají v plánu shlédnout utkání FC Vysočina v Ústí nad Labem a hokejové Dukly v Hradci Králové. "Pro oba celky jsou to důležité zápasy. Z pohledu FC Vysočina se jedná o první jarní kolo s lídrem tabulky a pro Duklu o čtvrtý zápas ve čtvrtfinále v play-off," vysvětlil Jiří Pech mladší z Fanklubu FC Vysočina.

 

Fotbalová Vysočina i hokejová Dukla mají spoustu společných fanoušků, kteří sledují oba populární sporty. Nyní mají možnost vidět v jediný den dvě utkání. V Ústí nad Labem má FC Vysočina naplánován výkop v 10:15 hodin, v Hradci Králové se vsazuje úvodní buly v 17 hodin. Oba dva týmy potřebují podporu fanoušků, proto se mezi sebou dohodly Fanklub FC Vysočina a Dukla Fanatik a uspořádají společný autobusový zájezd. „Pokud vím, tak je to poprvé v historii, kdy se fanoušci dvou sportů z jednoho města domluvili na společném výjezdu," uvedl Robert Pavlík starší z Dukla Fanatik.

Myšlenka uspořádat zájezd na fotbal a hokej v jeden den se zamlouvá i zástupcům Fan Clubu Dukla Jihlava. „Je to zajímavý počin. Věřím, že zájem ze strany fanoušků o něj bude velký. Oba zápasy jsou atraktivní. Vysočině jde o postup do nejvyšší soutěže, Dukla bude hrát možná rozhodující zápas o postup do semifinále play-off. Proto se vyplatí oba zápasy vidět. Navíc cena zájezdu je velice příznivá," doplnil Zdeněk Drla z Fan Clubu Dukla Jihlava.
Odjezd autobusu na atraktivní dvojzápas je v sobotu 3. března v 6:00 hodin ráno od stadiónu FC Vysočina (za novou tribunou). Cena zájezdu byla stanovena na 350 Kč. Jízdenku si můžete zakoupit ve Sport Baru Hattrick (Březinova 144, v areálu Na Březinkách nad poštou) a to do čtvrtka 1. března. Pokud nebude do středy 29. února dostatečný počet zájemců, vyhrazují si pořadatelé právo tento výjezd zrušit. Bližší informace na telefonním čísle: 606 541 906, popřípadě e-mailu fanklub.vysocina@seznam.cz.

Samozřejmě bude vypraven také dopravní prostředek pouze na fotbalové utkání a to opět s odjezdem v 6:00 hodin od stadionu FC Vysočina. Cena výjezdu je stanovena na 250 Kč a pro členy Fanklubu činí 220 Kč. Zájemci pouze o tento fotbalový autobus se mohou tradičně hlásit na telefonním čísle: 732 770 383, popřípadě e-mailu fanklub.vysocina@seznam.cz.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu