28.02.2012, Miroslav Fuks

Fanoušci FC Vysočina jarní část zahájí v Double Deckeru

Fanoušci FC Vysočina jarní část zahájí v Double DeckeruNadpis nehovoří úplně přesně. Ti nejvěrnější fanoušci FC Vysočina jarní část určitě zahájí podporou svých hráčů při důležitém sobotním duelu na půdě Ústí nad Labem. Jaro na domácí jihlavské půdě však budou moci ideálně zahájit právě v pondělí 5. března, kdy je pro příznivce od 17:00 hodin připravena velmi zajímavá akce. Uskuteční se v jihlavském City Parku v café-restaurantu Double Decker.

 

A na co se fanoušci mohou těšit? „Troufám si říci, že těch lákadel na naše příznivce čeká celá řada. Na úvod hodláme ústy ředitele klubu Zdeňka Tulise prezentovat naše cíle pro jarní sezónu a následně bude slovo předáno trenérovi Romanu Pivarníkovi, který přítomným představí nové tváře v našem kádru. Jedním z vrcholů akce bude slavnostní vyhlášení a dekorování tří nejúspěšnějších účastnic soutěžní ankety hledající MISS internet FC Vysočina. Do té se zapojilo takřka 1.500 hlasujících a já už nyní mohu prozradit, že premiérová klubová Miss vzejde z trojice Linda Jamborová, Ellen Makumbirofa a Veronika Slavíková. Pořadí na dalších místech přineseme na našem webu s celkovými výsledky po skončení pondělní akce,“ uvedl marketingový manažer klubu Miroslav Fuks.

Nezůstane však jen u oficialit. Fanoušci a sběratelé autogramů se mohou těšit na přítomnost kompletního „áčka“ FC Vysočina. Zároveň budou moci zakoupit klubové suvenýry včetně novinek, které se týkají Jaromíra Blažka. „A přidám ještě jednu motivaci a lákadlo – ti, kteří do Double Deckeru dorazí v klubovém dresu, tričku, mikině nebo s šálou, automaticky po dobu akce získají lákavou 30% slevu na veškerou konzumaci v tomto café-restaurantu,“ doplnil Fuks.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu