10.03.2012, Miroslav Fuks

Dorost odstartoval vítězně!

Dorost odstartoval vítězně!Extraligový starší dorost zvládl nelehké domácí vykročení do jarní části vítězně. Proti Pardubicím, kterým náležela 15. příčka osmnáctičlenné tabulky, si připsal zaslouženou výhru 2:0 (2:0), když branky stříleli Antonín Tvrdý a Martin Kelbler.

 
FC VysočinaFC Vysočina
20.kolo, sobota 10.3.2012, 11:00
2:0
(2:0)
PardubicePardubice
 
Góly: 28. Tvrdý, 43. Kelbler
Diváci: 50
FC Vysočina: Kotnour - Vonásek (63. Bialek), Pedro, Rozmahel, Tvrdý – Hráček - Masopust, Šuta, Urbánek, Klusák – Kelbler (58. Maruš).
 

Komentář

Domácí o tříbodovém vykročení do jara rozhodli už v první půli. Ve 28. minutě rozehrál Urbánek standardní situaci na Šutu a ten perfektně našel hlavu Tvrdého. Nacvičený signál vyšel na výbornou – 1:0. Uklidnění a zároveň gól do šatny přinesla 43. minuta, kdy Kelbler atakoval gólmana, jenž chyboval, nastřelil ho a od jihlavského útočníka se míč odrazil do sítě – 2:0. Ve druhé části se domácí soustředili na defenzivní činnost a podnikali brejky do pardubické obrany. Snažení ani jednoho z celků už brankový efekt nepřineslo.

„Zápas nesl všechny charakteristiky úvodu sezóny. Byl hodně nervózní a kluky svazovala zodpovědnost za výsledek. Na hřišti se odehrával spíše boj, v němž však si však po zásluze připsali tři body. Navíc jsme si vypracovali i další příležitosti, které volaly po skórování. Pardubice podaly dobrý výkon, v tabulce by jim určitě slušely vyšší patra. Rád bych touto cestou své hráče pochválil za bojovnost a vítězství. Vyzdvihnout bych chtěl výkon gólmana Kotnoura, který udržel čisté konto, chytil tři velké příležitosti soupeře a dobře dirigoval své spoluhráče,“ řekl k utkání trenér Pavel Procházka.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu