12.03.2012, Jihlavský DENÍK - Karel Líbal

Kanonýr Tecl: Po povedené přípravě si hodně věřím

Kanonýr Tecl: Po povedené přípravě si hodně věřímPotvrdil roli kanonýra. Do svého prvního jarního utkání vskočil v páteční předehrávce 18. kola druhé fotbalové ligy jihlavský útočník Stanislav Tecl. Čáslavskou obranu pořádně větral a nádhernou brankou přispěl k jasnému vítězství svých barev.

 

Jihlavští fotbalisté bez problémů zvládli své úvodní letošní domácí utkání. V souboji s Čáslaví zvítězili jasně 3:0 a v tabulce poskočili na druhou postupovou příčku. Kromě výhry potěšil fanoušky také návrat útočníka Stanislava Tecla do sestavy po odpykání disciplinárního trestu.

A jeho přítomnost v sestavě byla na hřišti výrazně znát. Tecl si i přes poslední absenci přenesl svoji formu ze zimní přípravy, ve které se stal nejlepším střelcem Vysočiny. „Samozřejmě jsem rád, že se mi podařilo dát branku,“ usmíval se po utkání Tecl. 
„A vůbec mi nevadí, že to byl až třetí gól, který už prakticky nic neřešil a nebyl tak moc důležitý. Každá vstřelená branka hráči pomůže. Věřím, že se mi takto bude dařit i dál.“

Pro každého útočníka je důležité sebevědomí. Tecl na hřišti hýřil pohybem a aktivitou, jeho branka byla výstavní.

  • kompletní podobu článku naleznete ZDE

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu