04.05.2012, Michal Jindra

Vítězství Jihlavy bylo zcela zasloužené, shodli se trenéři

Vítězství Jihlavy bylo zcela zasloužené, shodli se trenéřiSplněný je první krok z pěti. Tak zněla slova po pátečním zápase s Mostem v jihlavské kabině. A je tomu opravdu tak. Svěřenci trenéra Pivarníka si poradili s aktuálně třináctým mužstvem druholigové tabulky a díky tomu se přiblížili vysněnému postupu. Trenéři se shodli, že výhra Jihlavy byla zcela zasloužená.

 

Co k zápasu na jihlavské půdě řekl hostující trenér Michal Zach? „Domácímu mužstvu bych chtěl pogratulovat k zaslouženému vítězství. A co se týká zápasu, tak jsme do něj nevstoupili tak, jak jsme si před utkáním řekli a jak se nám dařilo v předchozích duelech. Domácí fotbalisté byli aktivnější a agresivnější, navíc si dokázali vytvořit tlak i standardní situace, ze které vstřelili důležitou branku. Z naší strany to byl dost pasivní výkon, a pokud se chceme udržet, tak musíme změnit víc věcí, a především se vrátit k důležité práci."

A na pozápasové tiskově konferenci nemohl chybět ani domácí kouč Pivarník. I on se vyjádřil k pátečnímu duelu. „Věděli jsme, že Most je silné mužstvo, které dobře kombinuje. I o tom jsem se přesvědčil minulý týden, kdy jsem soupeře viděl v Opavě. Musím říct, že jsme dnes podali excelentní výkon. Našim cílem bylo, abychom Most zatlačili a dali mu najevo, že u nás nemůže získat ani bod. To se podařilo, protože jsme do zápasu vstoupili výborně. Navíc jsme dokázali vstřelit první branku, po které jsme hráli aktivně, což je pozitivní. Kromě toho jsme další dva góly přidali a zaslouženě dotáhli zápas do vítězného konce."

  • pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně přináší i Youtube kanál Ježour TV. Krom hlasů trenérů z tiskové konference zde najdete i názory střelců Tomáše Sedláčka a Lukáše Vaculíka.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu