14.05.2012, MF DNES - Robert Krutil

Podle mě to byl super fotbal, pochvaloval si jihlavský střelec Tecl

Podle mě to byl super fotbal, pochvaloval si jihlavský střelec TeclKdyž mu míč letící do sítě v poslední chvíli vyhlavičkoval bránící Šoljič, bylo jihlavskému útočníkovi Stanislavu Teclovi zle. "V té chvíli bych se nejradši propadl do pekla. Ale naštěstí to nakonec tolik nemrzí," poznamenal. Náladu si totiž nakonec vylepšil gólem, který jistil jihlavské vítězství v Brně 2:0. To hosty posunulo na dosah první ligy. "Jsme v euforii. Víme, že už jsme hodně blízko," jásal Tecl.

 

Na druhou ligu se hrál parádní fotbal, souhlasíte?
Myslím, že se musel líbit všem. Bylo tam hodně šancí ze strany Brna i naší. Nakonec jsme měli štěstí a jsme opravdu jenom krůček od první ligy.

Čím to, že byl tak důležitý zápas tolik otevřený?
Brno potřebovalo vyhrát, my jsme sem taky nepřijeli jenom bránit a hrát na remízu. Oba týmy hrály ofenzivně a z toho pramenily šance. Nebyly to žádné náhodné akce, všechno to bylo vypracované, podle mě to byl super fotbal.

Byli jste silnější než Brno, nebo šlo o jen o to, komu se podaří vstřelit první gól?
Tento zápas byl vyloženě jenom o tom, komu to tam prvnímu spadne. Naštěstí jsme to byli my.

  • kompletní podobu rozhovoru naleznete ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu